Overslaan en naar de inhoud gaan

Open sollicitatie Pon Equipment B.V.

Bedrijf: Pon
Richting(en): Banking / Finance, Engineering / Techniek, IT / ICT, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Almere
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Pon

Wat ga je doen

Staat de vacature die bij jouw werkervaring en opleidingsachtergrond aansluit niet in ons vacature overzicht, verzend dan middels de sollicitatiebutton een open sollicitatie.

Wat vragen we van jou

Een CV en een motivatie waarin je toelicht wat jouw ambities zijn en naar wat voor soort functie je op zoek bent.

Wat bieden wij

Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw vooropleiding, werkervaring en ambities. Als jij ons een open sollicitatie stuurt gaan wij voor je kijken welke functies hier op aansluiten. Is deze functie nu niet beschikbaar? Dan slaan jouw gegevens graag op zodat we je later eventueel kunnen benaderen.

Over de organisatie

Pon Equipment is onderdeel van Pon, een van de grootste familiebedrijven van Nederland. Wij zijn de oudste Caterpillar dealer buiten de Verenigde Staten en al meer dan 90 jaar actief in Nederland. Pon Equipment Nederland runt het Caterpillar-dealerschap in Nederland en heeft daarnaast het dealerschap van Multidocker overslagmachines, Komptech afval- en recyclingmachines en Mccloskey recyclingmachines. Bij Pon Equipment Nederland werken 300 mensen in de vestigingen Almere, Beilen, Duiven, Moerdijk, Valkenswaard en Vuren.

Ga naar de website van Pon

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Open sollicitatie Pon Power BV

Banking / Finance, IT / ICT, Engineering / Techniek, Sales

Pon - Papendrecht

Staat de vacature die bij jouw werkervaring en opleidingsachtergrond aansluit niet in ons vacature overzicht, verzend dan middels de sollicitatiebutton een open sollicitatie

Aanmelden tot en met

Financieel Medewerker

Banking / Finance

Pon - Oosterhout

Binnen de financiële afdeling ben jij de spin in het web. Je assisteert in het voeren van de administraties van verschillende (buitenlandse) werkmaatschappijen, van debiteuren beheer tot het afsluiten van de boekhouding en het opstellen van financiële rapportages. Het financiële Shared Service Center wordt aangestuurd door de financiële directeur van Bike Mobility Services. Je rapporteert in deze functie aan de business controller van het Shared Service Center.

Jouw uitdaging
Groei betekent bestaande bedrijfsprocessen verbeteren en nieuwe processen neerzetten. Jij gaat de uitdaging met ons aan om het financiële Shared Service Center van de groep verder te professionaliseren. Voornamelijk voor de verschillende fietslease activiteiten zorg jij voor een correcte verwerking van de financiële administratie, facturatie en werk je, naast enkele ad hoc verzoeken, mee aan de voorbereidingen voor de maandafsluitingen van de verschillende bedrijven.

Aanmelden tot en met

Junior SOC Analist

IT / ICT

Pon - Almere

Als Junior SOC Analist zorg je ervoor dat de dagelijkse activiteiten met betrekking tot security monitoring en incident response vlekkeloos verlopen. Jij neemt het initiatief bij urgente en complexe incidenten en zorgt ervoor dat passende tegenmaatregelen tijdig worden getroffen.

Voor het nieuw op te zetten Security Operations Center van Pon zijn wij op zoek naar twee Junior SOC Analisten. Het doel van het Security Operations Center (SOC) is om de Pon bedrijven over de hele wereld te ondersteunen bij security taken op het gebied van Preventie, Detectie en Respons. Het SOC team wordt geleid door de Manager Security Operations en maakt deel uit van ons wereldwijde Security & Privacy Office.


Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden: 

  • Signaleren, analyseren en opvolgen van security incidenten waarbij je gebruik maakt van o.a. threat intelligence, vulnerability management en SIEM tooling
  • Het schakelen met diverse partijen binnen en buiten Pon
  • Helpen bij security gerelateerde vragen en oplossingen hiervoor aandragen
  • Op basis van je opgedane kennis en ervaringen, adviseer je ook over proactieve maatregelen om de meest voorkomende incidenten te voorkomen