Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage (online) Marketing

Bedrijf: Pon
Richting(en): Marketing / Product Management, Online Marketing |
Niveau: HBO
Locatie: 's-Hertogenbosch
Startdatum: 01 september 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wat ga je doen

Wij bieden je een stageplaats aan om uitgebreide online (en in mindere mate offline) marketing werkervaring op te doen binnen een dynamische werkomgeving. Je helpt mee met de werkzaamheden van alle dag van de verschillende projecten op de afdeling Marketing. De stage geldt vanaf september 2021.

Overige taken

• Beheer Sociale media kanalen owned/paid
• Uitwerken van actiepagina's, optimaliseren van udenhout.nl op gebied van content
• Maken en plaatsen van content en controle van vermeldingen op onze (externe) websites en Sociale media
• Meedenken over, coördineren en uitvoeren van online marketing activiteiten met het oog op verschillende interne en externe doelgroepen
• Research van trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing
• Ondersteuning bij Van den Udenhout events

Wat vragen we van jou

• Derdejaars HBO Marketing (en Communicatie), Commerciële economie of soortgelijk (Small Business Retail Management, MER)
• Je bent een teamplayer
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
• Je neemt initiatief en bent niet bang om verantwoordelijkheden te dragen
• Kennis van Photoshop is een pré
• Je bent gedreven in sociale media
• Je hebt kennis van websites en bent snel thuis in diverse systemen.

Het betreft in principe een meewerkstage voor 40 uur p/w voor 5 maanden (in combinatie met het uitvoeren van een project vanuit de opleiding behoort ook tot de mogelijkheden). Een afstudeerstage is helaas niet mogelijk.

Wat bieden wij

De afdeling Marketing bestaat uit een Allround Marketeer, twee Online Marketeers,  E-mail & Content Marketeer, CRM Marketeer, Marketing Manager en minimaal één stagiair(e). Je komt te werken op een dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is. Een 9 tot 5 mentaliteit is hier niet van toepassing en flexibiliteit is dan ook gewenst. Zoek jij een afwisselende stage in een hardwerkend maar gezellig team? Lees dan verder!

Over de organisatie

Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer. Wij bieden een stage in een dynamische organisatie met een team van ruim 500 medewerkers. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Wij bieden jaarlijks aan ruim 40 stagiaires een stageplaats aan op het gebied van Sales, HR, Marketing, Administratie, Werkplaats. In dit dynamische bedrijf krijg je als stagiair de kans om volwaardig mee te draaien in het werkveld.

Overige informatie

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Kirsten van Eupen op telefoonnummer 073-6464444.

Ben jij die gepassioneerde stagiair die zin heeft om een steentje bij te dragen aan het succes van Van den Udenhout? Reageer dan vandaag nog, door je cv up te loaden bij deze vacature!

Other possibilities

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Marketing - BBB Cycling

Sales, Marketing / Product Management, Online Marketing, PR / Communicatie

Pon - Leiden

Heb jij een snelle pen en schrijf je graag over fietsen? Ben jij nieuwsgierig naar alles wat er komt kijken bij het managen van een merk-website? Heb jij fantastische ideeën over social media? Houd je ook nog eens van fietsen en denk jij dat je deze tekst beter kunt schrijven? ;) Dan zijn wij naar jou op zoek. Onze nieuwe leergierige stagiair Content Marketing!

Jij wordt volwaardig lid van het kleine hechte marketing team van BBB Cycling. Je start je dag met een kop koffie of thee en start (voorlopig nog thuis) je computer op. De dag begint om 9 uur met de dagstart waarin je de komende dag doorneemt met je collega’s. Daarna ga je aan de slag met content.

Je zal voornamelijk bezig zijn met het schrijven van leuke en leesbare teksten. Teksten over producten en categorieën, maar ook blogs. Allemaal content waardoor BBB Cycling beter vindbaar wordt voor online bezoekers. Maar ook teksten die terug zullen komen op posters in fietsenwinkels door heel de Benelux. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve ideeën om het aantal volgers op onze social kanalen een ‘boost’ te geven. En ben je betrokken bij de voorbereidingen en productie van fotoshoots en videoprojecten. Uiteraard krijg je naast meewerken voldoende tijd om aan je eigen stageopdracht te werken.

Kortom tijdens deze leerzame stage leer je alles over de content die nodig is om een fietsonderdelen en accessoires merk in de ‘spotlight’ te zetten. 

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Communicatie Pon Academy

Marketing / Product Management, PR / Communicatie

Pon - Leusden

Wil jij als stagiair(e) serieus gas geven? Stage lopen op een plek waar leren en ontwikkelen van mensen centraal staat?  En wil je een rol spelen bij een gloednieuwe communicatiestrategie? Dan heb jij geluk! Bij Pon Academy in Leusden zoeken wij een gedreven student(e) die volwaardig kan meewerken op het gebied van Communicatie.

Als stagiair ondersteun je het Pon Academy communicatieteam met het aanscherpen van de Marketing en Communicatie strategie. Dit bestaat uit een grondig onderzoek onder de doelgroep naar de bestaande en gewenste customer journey. Op basis van jouw onderzoek doe je aanbevelingen voor het herijken van onze communicatiestrategie

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Sales & Marketing bij CUPRA Rotterdam

Sales, Marketing / Product Management

Pon - Rotterdam

Startdatum: 01 februari 2022

 Ben jij de commerciële student die wij zoeken?

Zit jij in het 3e of 4e leerjaar van je HBO studie en ben je op zoek naar een commerciële en/of marketing & communicatie gerelateerde meewerkstage? Dan maken we graag kennis met jou!

CUPRA Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste, commerciële stagiair(e), die van een uitdaging houdt! Stage lopen bij het toonaangevende merk CUPRA, houdt in dat je o.a. sparringpartner bent van de CUPRA Captain en dat je mag (mee)werken aan waardevolle, actuele projecten. Denk hierbij aan het optimaliseren van processen en het uitwerken van plannen om de klantbeleving tot een hoger niveau te tillen. Met jouw hands-on mentaliteit zie je het als uitdaging om in een relatief korte periode, impactvolle en waardevolle ondersteuning te bieden binnen het CUPRA team. Verder zal je 4 à 5 dagen in de week een actieve, ondersteunende zelfstandige rol hebben binnen de organisatie, op locatie in onze toffe CUPRA garage in Rotterdam.

Je werkt nauw samen met de 5 CUPRA collega's, die laten zich kenmerken als pro-actief, enthousiast, doelgericht, jong en gedreven.