Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage Social media bij ORMIT

Bedrijf: ORMIT
Richting(en): Online Marketing |
Niveau: HBO
Locatie: De Bilt
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ORMIT

Ga jij het beste halen uit onze social kanalen? Tijdens deze leerzame stage ontwikkel jij jezelf tot social expert

Hey jij daar social media topper! Voor het Digital Communication team bij ORMIT zijn wij opzoek naar een stagiaire die onze social media kanalen een boost kan gaan geven. Tijdens deze stage ga jij samen met mede collega's content bedenken, creëren en plaatsen op onze social media kanalen. Daarnaast zal jij ook verantwoordelijk zijn voor het reageren op binnenkomende reacties en analyseren van social media data. Aan jou de taak om onze kanalen naar een next level te brengen en onze doelgroepen te inspireren en triggeren!

  Wat neem je mee?

  • Je bent een creatieve HBO student die op het moment een studie volgt in de richting van media, communicatie of content creatie.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 3 tot 5 maanden.
  • Je hebt ambitie om meer over social media content creatie te leren of wilt graag deze kennis toepassen.
  • Je kunt snel en nauwkeurig werken, hebt oog voor detail en design.
  • Je vindt het leuk om te samenwerken, maar kan ook zelfstandig aan de slag.
  • Je kan werken met Illustrator, photoshop, indesign.

  What's in it for you?

  • Naast een passende stagevergoeding, hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. We creëren een leuke dynamiek, geen dag is hetzelfde. De organisatie bestaat uit een mix van jonge trainees en ervaren collega's waar je veel van kan leren.
  • Deze stage betreft twee labels, namelijk ORMIT en Vlammrs (onze data hongerige dochteronderneming). Lekker veel afwisseling in communicatie en stijl dus!
  • Ormit is een 'great place to work', wat betekend dat we niet alleen het beste uit mensen willen halen, maar ook elkaar een warm hart toedragen.
  • Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een nieuwe huisstijl voor ORMIT, een mooi moment om in te stromen en gelijk impact te maken met je visuals!
  • Ook ons kantoor in de Bilt is momenteel weer helemaal open. Samen werken is immers leuker dan alleen nietwaar?!
  Ga naar de website van ORMIT

  Other possibilities

  Aanmelden tot en met

  ORMEET (15 december)

  Management, Engineering / Techniek, Online Marketing

  ORMIT - Online

  Startdatum: 15 december 2021

  Het laatste moment van 2021 om informatie te krijgen over het Management Traineeship en het Young Professional Program bij ORMIT. Ontmoet de trainees en stel je vragen!

  Aanmelden tot en met

  Business Development Manager

  Sales

  ORMIT - De Bilt

  ORMIT zoekt een verbinder die onze bestaande en nieuwe klanten gaat ondersteunen op het gebied van talent ontwikkeling. De young professionals in onze traineeships en ontwikkel programma’s zijn het management van morgen, bedrijven staan dan ook te springen om onze talenten tijdelijk of vast in te zetten op complexe vraagstukken binnen hun organisatie. Wat werken bij ORMIT waardevol maakt, is dat je als Business Development Manager een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het invullen van de behoefte van onze klanten aan talent, maar ook jong talent kunt helpen met het verwezenlijken van hun ambities.

  Om deze brug te kunnen slaan is het belangrijk dat je de behoeftes van de klant centraal stelt en deze weet te vertalen naar een passende talentoplossing. Deze functie maakt deel uit van het salesteam, maar bij het realiseren van klantoplossingen werk je in projectteams nauw samen met verschillende collega’s.

  Solliciteer nu!

  Aanmelden tot en met

  Recruiter

  HRM / Recruitment

  ORMIT - De Bilt

  ORMIT verbindt young professionals aan uitdagende vraagstukken bij een grote diversiteit aan klanten. Dit doen wij in de vorm van traineeships en talent programma’s. ORMIT is voor organisaties de bewezen oplossing voor het vinden, ontwikkelen en binden van talent dat het verschil maakt. Voor onze programma’s zijn wij constant op zoek naar toptalent dat zichzelf verder wil ontwikkelen. Werving en selectie is dan ook een van onze kernprocessen, dit doen wij met een gedreven en ervaren recruitment team. Ter versterking van dit team zijn wij per direct op zoek naar een Recruiter.