Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage Recruitment bij ORMIT

Bedrijf: Ormit Talent
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden

ORMIT wil dat jonge mensen vanuit persoonlijk leiderschap het allerbeste uit zichzelf en anderen halen. Voor onze traineeships worden alleen de allerbesten geselecteerd, dat zijn talenten die je herkent aan hun gedrag. Elke ORMIT’er omarmt uitdagingen door gebruik te maken van analytische en verbindende kwaliteiten. Is resultaatgericht en wordt gedreven door persoonlijke ontwikkeling.

Onze missie heeft ook nog geen milligram aan waarde ingeboet: “Wij maken organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten te vinden, ontwikkelen en verbinden.” Dat geeft nog steeds elke dag ongekend veel (werk)plezier!

Functieomschrijving van jouw stage:

 • Als (Corporate) Recruitment Stagiair ondersteun je het recruitment team. Het recruitment team is verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe talenten. Tijdens je stage ga je ontdekken wat er zich allemaal afspeelt binnen het recruitment vak.
 • Jij houdt je bezig met verschillende recruitment taken. Zo ga je aan de slag met nieuwe ideeën omtrent recruitment, het organiseren van Inhousedagen, ga je mee naar campus activiteiten en organiseer je andere (online) evenementen. Ook help je ons bij de recruitmentmarketing strategie en draag je bij aan de social campagnes van ORMIT.
 • We ontwikkelen je tot een goede gesprekspartner, wat je natuurlijk zal helpen in de rest van je carrière.
 • Daarnaast houd je je bezig met het sourcen, informeren en enthousiasmeren van onze nieuwe trainees! Kortom; een zeer dynamische functie met veel verantwoordelijkheden!

What's in it for you?

 • Een uitdagende, veelzijdige en leerzame meewerkstage voor een periode van minimaal 6 maanden binnen de recruitment afdeling van ORMIT.
 • Tijdens deze stage doe je ervaring op binnen een professionele organisatie met een klantenbestand bestaande uit o.a. Coca-Cola, Heineken, Nike, DSM, ASML. Je draagt bij aan een uniek ontwikkelprogramma waarbij persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Deze stage is voor 5 dagen per week en geeft je bij uitstek de kans om kennis te maken met één van Nederlands grootste aanbieders van Management Traineeships.

Daarnaast krijg je:

 • Stagevergoeding
 • Gezelligheid (Borrels, feesten, zeilweekend en meer)
 • Een toegewijd en professioneel Recruitment team 
 • Ruimte voor ideeën en vrijheid in je werkzaamheden

Wie wij zoeken:

 • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Een achtergrond in HRM, (online) Marketing of Bedrijfskunde;
 • Een energieke teamplayer;
 • Je staat graag in contact met mensen;
 • Je bent pro-actief en denkt graag mee in creatieve oplossingen;
 • Je bent een échte aanpakker.

Andere vacatures

werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Business Development Manager

Sales

Ormit Talent - De Bilt

ORMIT zoekt een verbinder die onze bestaande en nieuwe klanten gaat ondersteunen op het gebied van talent ontwikkeling. De young professionals in onze traineeships en ontwikkel programma’s zijn het management van morgen, bedrijven staan dan ook te springen om onze talenten tijdelijk of vast in te zetten op complexe vraagstukken binnen hun organisatie. Wat werken bij ORMIT waardevol maakt, is dat je als Business Development Manager een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het invullen van de behoefte van onze klanten aan talent, maar ook jong talent kunt helpen met het verwezenlijken van hun ambities.

Om deze brug te kunnen slaan is het belangrijk dat je de behoeftes van de klant centraal stelt en deze weet te vertalen naar een passende talentoplossing. Deze functie maakt deel uit van het salesteam, maar bij het realiseren van klantoplossingen werk je in projectteams nauw samen met verschillende collega’s.

Solliciteer nu!

Business Development Manager
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO

Consulting, Banking / Finance

Ormit Talent - Nederland

Ben jij ondernemend en innovatief? En zie jij met behulp van digitalisering en data kansen om processen te verbeteren? Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als klantbeleving en duurzaam bankieren. Heb jij het lef om met jouw talent aan de slag te gaan bij ABN AMRO?

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Young Data Science Ontwikkelprogramma @ Vlammrs

IT / ICT, Overige

Ormit Talent - Utrecht

“We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise”

Young Data Science Ontwikkelprogramma @ Vlammrs