Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair(e) Junior Recruitment Consultant

Bedrijf: Moongro
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Haarlem
Startdatum: 01 februari 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Stagiair(e) Junior Recruitment Consultant

Wil jij meewerken bij het grootste online recruitment platform voor jong hoogopgeleid talent in Nederland? Ben je bijna afgestudeerd op hbo- of wo-niveau, ben je proactief ingesteld, heb je affiniteit met recruitment en online marketing en wil je alle ins en outs leren van Recruitment en online search? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven! Moongro is namelijk per november op zoek naar verschillende stagiaires Junior Recruitment Consultant.

Wat jij je vrienden vertelt wat je doet

“Ik ben met een team collega’s medeverantwoordelijk voor een groot deel van de recruitmentacties voor grote klanten van Moongro. Hierin word ik begeleid door ervaren recruiters en werk ik samen met de accountmanagers die direct contact met de klanten hebben. Op deze manier help ik grote topbedrijven die klant zijn bij Moongro aan de allerbeste, hoogopgeleide talenten. Moongro werkt nagenoeg voor alle grote bedrijven in Nederland, bijvoorbeeld Coca Cola, Heineken, Mars, PepsiCo, maar ook alle grote banken en grote accountancy kantoren zoals Rabobank, ING, PWC en Deloitte.“

Wat jij na afloop van je stage bij je volgende sollicitaties kan vertellen

"In een half jaar tijd heb ik veel details geleerd om zeer effectief met een data-gedreven online platform te werken op het gebied van recruitment. Ook ben ik getraind in succesvolle interpersoonlijke communicatietechnieken die mijn acties als junior recruitment consultant, zeer effectief maakten. Ik kan nu wel zeggen dat ik goed ben ik recruiten en de juiste kandidaten weet te vinden."

Team

Je bent onderdeel van het recruitmentteam. Je werkt nauw samen met 20 andere collega's en hebt duidelijk je eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast heb je direct contact met de accountmanagers die jij ook af en toe ondersteunt met projecten voor hun klanten. 

 

Wat bieden wij jou?

 • Een zeer steile persoonlijke leercurve;
 • Een bedrijf dat dit jaar 100% groeit;
 • Jonge, zeer positieve collega’s;
 • Collega’s die allemaal iedere dag willen groeien als persoon;
 • De ruimte om als stagiair volledige verantwoordelijkheid te dragen;
 • De mooiste klanten van Nederland, die bovendien heel blij zijn met Moongro!
 • Een platte organisatie, korte lijnen, persoonlijk, met een zeer hoog werktempo.

Per wanneer en waar?

Het gehele jaar door. Stage is op kantoor in Haarlem, maar kan in overleg ook (deels) vanuit huis ingevuld worden.

Wie wij zoeken?

 • Affiniteit met Online Marketing
 • Persoonlijke groei staat hoog op je prioriteitenlijst!
 • Positief
 • Energiek
 • Proactief
 • Analytisch
 • Gestructureerd 
 • Creatief in het vinden van oplossingen
 • Dynamiek is leuk!
 • Hoog werktempo
 • Flexibel
 • Hbo- /wo-opleiding
 • Stressbestendig 
 • Jij maakt het verschil!

Vergoeding

385 euro per maand o.b.v. 40 uur per week.

 

Hoe solliciteer je?

Stuur een mail met daarin je CV en je Nederlandse motivatiebrief naar sollicitaties@moongro.com o.v.v. “Stage Junior Recruitment Consultant” en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op. 

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

 

Andere vacatures

werken bij Moongro
Aanmelden tot en met

Recruitment Traineeship Moongro

HRM / Recruitment

Moongro - Haarlem

Startdatum: 01 maart 2022

Ben jij klaar voor een steile leercurve bij het grootste data-gedreven recruitmentplatform voor hoogopgeleid talent in Nederland? Afhankelijk van de verschillende Trainees starten wij in februari of maart een nieuw klasje voor ons Recruitment Traineeship. Maandelijks maken tussen de 60.000 en 100.000 kandidaten gebruik van ons platform, waarop wij de vacatures aanbieden van onze klanten: zo'n 100 topbedrijven, waaronder nagenoeg alle bekende namen zoals Coca Cola Enterprises, Ahold, FrieslandCampina, Mars, Rabobank, ABN Amro, ING en
vele andere bekende namen. Ben je afgestudeerd op HBO of WO niveau, krijg je energie van mensen en kun je niet wachten om
jezelf vanuit het traineeship te ontwikkelen tot een succesvolle Recruiter die het verschil maakt voor kandidaten en bedrijven, dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

Recruitment Traineeship Moongro
Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Juridisch secretaresse

Overige

Moongro - Nederland

Voor een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties zijn wij op zoek naar een Juridische secretaresse. Je zult aan slag gaan binnen de Praktijkgroep Mainstream corporatie en je werkzaamheden zijn gericht op complexe en internationale billing. Je bent verantwoordelijk dat alles op tijd en nauwkeurig verloopt in het facturatie process. 

Juridisch secretaresse
Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Vacatures voor geneeskunde studenten door heel Nederland

Overige

Moongro - Nederland

Zou jij willen helpen in deze tijden waarin de zorg enorm onder druk staat? Dan komen wij graag met je in contact. 

Moongro Healthcare werkt voor zorginstellingen door heel Nederland. In deze tijden is jouw hulp hard nodig en enorm belangrijk. Ook al ben je als student geneeskunde slechts parttime beschikbaar, de impact die je kan hebben kan groot zijn. Via Moongro Healthcare kun je bijvoorbeeld ook helpen om de bewoners en patiënten van zorginstellingen bij jou in de buurt op locatie te vaccineren. 

Naast zorginstellingen door heel Nederland is Moongro Healthcare ook partner van verschillende GGD's, SOS International en het Rode Kruis. Moongro Healthcare helpt in Nederland continu om medische professionals in te zetten op de plekken waar dat het hardst nodig is. Vaak fulltime, maar soms ook parttime. Ben je straks afgestudeerd en een paar maanden of zelfs een jaar beschikbaar, dan kunnen wij je ook goed helpen.

Qua verdiensten volgen wij de bij de betreffende organisatie geldende CAO's. 

Aanmelden kan via onderstaande button. Wij nemen dan binnen drie dagen contact met je op en horen graag meer over waar en hoe jij zou willen helpen in de context van de mogelijkheden die wij op dat moment hebben.

Tot snel!

Moongro Healthcare

Vacatures voor geneeskunde studenten door heel Nederland