Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Online Marketing September 2020

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Online Marketing, IT / ICT, PR / Communicatie |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 september 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wil jij vanaf september 2020 stage lopen bij Moongro, een jong, dynamisch en plat bedrijf waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb je affiniteit met Online Marketing en lijkt het jou gaaf om meer te leren op het gebied van Google Analytics, UX, SEO, SEA, Social Media advertentie beheer en meer?

Wil jij met je proactieve en energieke werkhouding elke dag het beste uit je stage halen? Hou je stiekem ook van een gezonde dosis gezelligheid, humor en sta je open voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of een ander competitief spelletje? Dan ben jij onze nieuwe stagiair(e) Junior Online Marketeer!

Wat ga jij doen?

Voor onze klanten draaien wij grootschalige online marketing campagnes en/of helpen wij hen bij de instroom van hoogopgeleid talent.

Digital is hierin de motor. Met digital willen wij de gebruikers van de verschillende websites leren kennen. Door al deze websites elke dag beter in te richten qua design, usability, content en door de doelgroep online nog beter te kunnen targeten, maken wij elke dag stapjes vooruit. Bovendien helpen we daarmee de gebruiker in zijn of haar online zoektocht. Als stagiair bij Moongro zal je op alle vlakken van Digital mee kijken, werken en beslissen. Denk hierbij aan alles omtrent Online Marketing, Data, Social Media beheer en meer.

Moongro begrijpt dat het ene onderdeel je meer zou kunnen aanspreken dan het andere. Daarom zullen wij samen met jou bespreken en bekijken waar jouw interesse meer ligt zodat jij je daarin meer kan verdiepen tijdens jouw stage. Een stage op maat dus! Door in sprints te werken lanceer je elke twee weken weer gave nieuwe ontwikkelingen of breng je zelf weer nieuwe ideeën in voor de volgende sprint.

Met wie werk je?

Jij wordt onderdeel van het Digital Team. In het Digital Team zitten een werknemers op gebied van Data, Design & Campaign. Daarnaast werken er developers op afstand voor Moongro. Moongro is een informele organisatie en door jouw positie als stagiair(e) Junior Online Marketeer heb jij contact met iedereen in de organisatie.

Wie zoeken wij?

Ben jij op zoek naar een stage voor een relevante HBO/ WO opleiding richting ICT, (Online) Marketing, Media Communicatie of een andere verwante opleiding? Met jouw proactieve en positieve werkhouding zorg jij ervoor dat jij elke dag het beste uit je stage haalt. Jij wilt het verschil maken! Jij hebt affiniteit met of wil graag meer leren over SEO, SEA, Google Analytics, Data, Interaction Design of Social Media advertentie beheer en krijgt energie van het meehelpen om mensen aan hun droombaan te helpen. Als jij relevante werkervaring en/of nevenactiviteiten hebt dan heb jij een voorsprong op andere kandidaten.

Wat bieden wij jou?

  • Een jonge, positieve en betrokken organisatie;
  • Een stage waarin jij veel online kennis op gaat doen;
  • Een cultuur met een start-up beleving;
  • Een mooie stagevergoeding;
  • Een snel groeiend bedrijf met een zeer ondernemende cultuur;
  • We zitten met ons kantoor in een inspirerende omgeving in het kantoorgebouw B.2 bij het Business Park in Amsterdam;
  • Geweldige VRIJMIBO'S en feestjes!

Wie zijn wij?

Moongro is een technologiebedrijf dat het verschil maakt in de Nederlandse recruitmentmarkt op het gebied van jong, hoogopgeleid talent. Het data-gedreven werken maakt het mogelijk om met instroomgaranties te werken. Zelfs in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment kan Moongro haar klanten instroomgaranties bieden. Zo laat Moongro voor sommige opdrachtgevers meer dan 100 jonge, hoogopgeleide talenten, per jaar instromen. 

Vier jaar geleden reisden eigenaar Oscar Bieleveld af naar Silicon Valley om daar te kijken wat de snelst groeiende bedrijven gemeen hadden. Na twee dagen was de belangrijkste gemene deler al duidelijk: het waren allemaal data-gedreven technologiebedrijven. Bedrijven die vanuit eigen technologie een service aanboden binnen een specifieke markt en vanuit het data-gedreven werken een niveau van dienstverlening aan konden bieden, dat hun concurrenten simpelweg niet konden. Na gesprekken met verschillende eigenaren van technologiebedrijven bleek tevens dat de data de bedrijven in staat stelde om veel sneller te leren, waardoor zij hun technologie in hoog tempo weer verder konden ontwikkelen. De data faciliteerde de snelheid van ontwikkeling enorm, waardoor groeipercentages van meer dan 50% per jaar meer regel dan uitzondering waren.

Met een gemiddelde leeftijd van 28 bestaat het team van Moongro uit jonge, ondernemende en positief ingestelde mensen die elke dag een stap willen zetten op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Al deze kleine stapjes per dag leiden uiteindelijk tot hele grote sprongen!

Interesse?

Solliciteer dan via de solliciteer button!

Als je vragen hebt over deze vacature neem dan contact op met Leroy Schrijvershof via leroy.schrijvershof@moongro.com

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Verpleegkundigen gezocht in de strijd tegen Corona

Alle richtingen

Moongro - Nederland

In de strijd tegen Corona heeft de GGD ons gevraagd om op wekelijkse basis verpleegkundigen aan hen voor te stellen die beschikbaar zijn en willen helpen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en besmette personen zo goed mogelijk op te vangen en te helpen.

Aanmelden tot en met

Medewerker bron -en contact onderzoek

Alle richtingen

Moongro - Nederland

Wanneer iemand besmet is met het coronavirus voert de GGD binnen 24 uur bron- en contactonderzoek uit. Het doel hiervan is om besmette personen zo snel mogelijk op te sporen en zo te voorkomen dat zij anderen besmetten. Nu het aantal besmetting oploopt dient de GGD bij veel meer mensen bron-en contactonderzoek uit te voeren. Op dit moment ontbreekt het de GGD aan voldoende capaciteit en daarom is ons gevraagd hen in contact te brengen met kandidaten die zich in willen zetten voor de uitvoering van het bron- en contactonderzoek.

Aanmelden tot en met

HBO Finance Traineeship

Banking / Finance

Moongro - Meerdere locaties

Ervaring opdoen bij de grote financiële merken, opleidingen volgen én gericht werken aan de vaardigheden die jou als professional waardevol en onderscheidend maken. Dat is het nieuwe HBO Finance Traineeship. Schrijf je nu in voor het meest complete en ambitieuze leer- en werktraject van financieel Nederland en breng je carrière supersnel uit de startblokken!

De snelle, digitale wereld van nu vraagt veel van financieel professionals. Uitstekende vakkennis bijvoorbeeld. En een combinatie van professional, social en digital skills. In het HBO Finance Traineeship worden de vakinhoudelijke financiële opleidingen samengebracht met een gericht competentie- en vaardigheidsprogramma, dat erop gericht is om jou als financieel professional een voorsprong te geven waar je je hele carrière van profiteert!