Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair(e) Digital Marketing

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Online Marketing, IT / ICT, PR / Communicatie |
Niveau: HBO
Locatie: Haarlem
Startdatum: 01 februari 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Moongro

Wil jij meewerken bij het grootste online recruitment platform voor jong hoogopgeleid talent in Nederland? Volg je een opleiding op HBO niveau en ben je proactief ingesteld, en wil je bovendien alle ins en outs leren van Digital Marketing en data-gedreven werken? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven! Moongro is namelijk per februari 2022 weer op zoek naar verschillende stagiaires in de rol van Digital Marketeer.

Wat jij je vrienden vertelt wat je doet

“Ik ben met een team collega’s verantwoordelijk voor alle Digital Marketing van Moongro. Search Engine Optimalisatie (SEO) en Online Marketing acties voor grote klanten van Moongro is waar ik dagelijks mee bezig ben. Tevens werk ik actief aan de contentstrategie voor de Social Media kanalen zoals FB en Instagram. Hierin word ik begeleid door een SEO strateeg die ook verantwoordelijk is voor de op één na grootste website van Nederland, met ruim 4.000.000 gebruikers per maand. Onder de vleugels van experts ben ik dus dagelijks bezig met Online Marketing en help ik grote topbedrijven die klant zijn bij Moongro indirect aan de allerbeste jonge, hoogopgeleide talenten. Moongro werkt nagenoeg voor alle grote bedrijven in Nederland, bijvoorbeeld Coca Cola, Heineken, Mars, PepsiCo, maar ook alle grote banken en grote accountancy kantoren zoals Rabobank, ING, PWC en Deloitte. Ik vind het erg cool dat ik voor deze bedrijven een grote bijdrage heb aan het opbouwen van hun Online
Marketing campagnes. “

Wat jij na afloop van je stage bij je volgende sollicitaties kan vertellen

"In een half jaar tijd heb ik alle details geleerd om zeer effectief met een data-gedreven online platform te werken. Ik heb zeer veel geleerd over de belangrijke zaken op het gebied van Online Marketing en SEO van een platform waar maandelijks tussen de 60.000 en 100.000 mensen gebruik van maken. Bovendien kan ik nu advies geven over hoe bedrijven het maximale uit een
talentdatabase kunnen halen door op de juiste manier te communiceren en hiervoor de data en technologie in te zetten.

Team

Je bent onderdeel van het Digital Marketing team. Je werkt nauw samen met 20 andere collega's en je rapporteert direct aan de Senior Digital Manager en SEO Strateeg. Daarnaast heb je direct contact met de accountmanagers die jij ook af en toe ondersteunt met campagnes en projecten voor klanten.

Wat bieden wij jou?

 • Veel ervaring met stagiaires en afstudeerders;
 • Een bedrijf dat dit jaar meer dan 100% groeit;
 • Een platte organisatie, korte lijnen, persoonlijk, met een hoog werktempo;
 • Jonge, zeer positieve collega’s;
 • Collega’s die allemaal iedere dag willen groeien als persoon;
 • De ruimte om als stagiair volledige verantwoordelijkheid te dragen;
 • Een zeer steile persoonlijke leercurve;
 • De mooiste klanten van Nederland, die bovendien heel blij zijn met Moongro!

Per wanneer en waar?

 • Het gehele jaar door. Jouw stage is op kantoor in Haarlem, maar kan in overleg ook (deels) vanuit huis ingevuld worden.

Wie wij zoeken?

 • Affiniteit met Online Marketing
 • Persoonlijke groei staat hoog op je prioriteitenlijst!
 • Positief
 • Energiek
 • Proactief
 • Analytisch
 • Gestructureerd
 • Creatief in het vinden van oplossingen
 • Dynamiek is leuk!
 • Hoog werktempo
 • Flexibel
 • HBO opleiding
 • Stressbestendig
 • Jij maakt het verschil!

Vergoeding

385 euro per maand o.b.v. 40 uur per week.

Hoe solliciteer je?

Stuur een mail met daarin je CV en je Nederlandse motivatiebrief naar: sollicitaties@moongro.com
o.v.v. “Stage Digital Marketing februari 2022” en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Ga naar de website van Moongro

Andere vacatures

Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Juridisch secretaresse

Overige

Moongro - Nederland

Voor een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties zijn wij op zoek naar een Juridische secretaresse. Je zult aan slag gaan binnen de Praktijkgroep Mainstream corporatie en je werkzaamheden zijn gericht op complexe en internationale billing. Je bent verantwoordelijk dat alles op tijd en nauwkeurig verloopt in het facturatie process. 

Juridisch secretaresse
Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Medische Talentpool

Overige

Moongro - Nederland

Moongro is een van de partners van GGD, Rode Kruis en SOS International bij het bestrijden van de Covid19 pandemie. Wij helpen bij de tijdelijke inzet van artsen en verpleegkundige en zijn doorlopend op zoek naar medisch professionals. Functies waar wij bij ondersteunen:

 

Medische Talentpool
Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Vacatures voor Artsen/Basisartsen door heel Nederland

Overige

Moongro - Nederland

Zou jij willen helpen in deze tijden waarin de zorg enorm onder druk staat? Dan komen wij graag met je in contact. 

Moongro Healthcare werkt voor zorginstellingen door heel Nederland. In deze tijden is jouw hulp hard nodig en enorm belangrijk. Ook al ben je wellicht slechts voor een korte periode of misschien parttime beschikbaar? Via Moongro Healthcare kun je bijvoorbeeld ook helpen om de bewoners en patiënten van zorginstellingen bij jou in de buurt op locatie te vaccineren. De impact die je daarmee maakt is groot.

Naast zorginstellingen door heel Nederland is Moongro Healthcare ook partner van verschillende GGD's, SOS International en het Rode Kruis. Moongro Healthcare helpt in Nederland continu om medische professionals in te zetten op de plekken waar dat het hardst nodig is. Soms voor korte projecten, maar heel vaak ook voor langere trajecten. Ben je een paar maanden of zelfs een jaar beschikbaar, dan kunnen wij je ook goed helpen.

Qua verdiensten volgen wij de bij de betreffende organisatie geldende CAO's. 

Aanmelden kan via onderstaande button. Wij nemen dan binnen drie dagen contact met je op en horen graag meer over waar en hoe jij zou willen helpen in de context van de mogelijkheden die wij op dat moment hebben.

Tot snel!

Moongro Healthcare

 

Vacatures voor Artsen/Basisartsen door heel Nederland