Overslaan en naar de inhoud gaan

WO meewerkstage Cyber & Netwerk Tech scout

Bedrijf: KPN
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van KPN

Jij zet KPN New Business op de radar van next generation Network & Cybersecurity Startups!

Hoe? Middels events en online scouting vind je de best passende Startups en Scaleups voor innovatie vraagstukken op het gebied van Next Generation Networks en Cybersecurity binnen KPN. Deze Scaleups vergelijk je met potentiele concurrenten en daarna introduceer jij ze bij de desbetreffende afdeling van KPN. Daarnaast organiseer je samen met het team geregeld events waar we deze Startups en Scaleups live ontmoeten.

Waarom? KPN gelooft in open Innovatie. De ontwikkelingen gaan snel en om meer, sneller en betere waarde aan onze klanten te bieden, innoveren we graag samen met Startups en Scaleups.

Waar? Vanaf de Kop van Zuid met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Met wie? Samen met een energiek Liaison team!

Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden.

Deze stageplek is uniek, omdat je op deze plek vanuit een professionele Corporate volledig betrokken bent bij de Startup en Innovatie scene.

Vanuit je rol ben je in contact met de Next Gen Networks en Cybersecurity afdelingen, om zo te begrijpen waar Scaleups waarde kunnen leveren voor KPN. Dit betekent dat je nauw contact hebt met relevante afdelingen binnen KPN, hun zoekvragen doorgrondt en daar de beste partijen bij zoekt en op basis van hun feedback of nog beter passende bedrijven vindt, of een eventuele samenwerking begeleidt.

Jij bent dus de verbinding tussen KPN en de buitenwereld en begeleidt het intake & assesment proces van deze Startups en Scaleups. Uiteindelijk draait het allemaal om het realiseren van impactvolle samenwerkingen met Startups en Scaleups die leiden tot nieuwe omzetstromen of verbeteringen binnen KPN.

Om te weten waar de relevante ontwikkelingen zitten, is het jouw taak de laatste ontwikkelingen van Scaleups binnen het Next Gen Networks domein bij te houden en te monitoren.

Zo heb je een actieve rol in de toekomst van KPN. Kortom, een mooie plek vol energie, maar ook 1 waarna je de keuze voor je next step beter kunt maken omdat je een kijkje in de keuken krijgt bij  verschillende corporate afdelingen en in de startup scene!

Daarnaast zorg je als stagiair er ook voor dat KPN op de radar staat bij Nederlandse en Noord-Europese tech ecosystemen in Next Gen Networks, Cybersecurity en Identity Management. Dit houdt mede in dat jij de PR werkzaamheden verzorgt door het creëren en onderhouden van de website, blogs en het onderhouden van sociale media.

Zo organiseer je samen met het team diverse events voor en met Startups en andere innovatieve partijen als accelerators (Rockstart, Startupbootcamp), incubators (Erasmus Center for Entrepreneurship, Yes!Delft), en andere innovatieve Corporates. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze Startup Evening die we elk kwartaal organiseren, waar in totaal meer dan 400 Startups, Fundmanagers, Corporates en KPN-ers op af komen; Business challenges zoals bijvoorbeeld een 5G Consumer challenge waarbij we samen met een bepaalde afdeling binnen KPN op zoek gaan naar innovatieve partijen die resulteren in daadwerkelijke samenwerkingen of aan de Maandelijkse Startup Lunch waar startups en scaleups op een laagdrempelige manier gekoppeld worden aan KPN experts.

Meer informatie over hoe wij samenwerken met Startups en Scaleups vind je op onze website via https://overons.kpn/nl/kpn-voor-nederland/innovatie

Ga naar de website van KPN

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

WO meewerkstage Startup Scout KPN

Online Marketing, Management, Operations & Service

KPN - Rotterdam

Hoe? Middels events en online scouting vind je de best passende Startups en Scaleups voor innovatie vraagstukken van collega’s binnen KPN. Deze Scaleups vergelijk je met potentiele concurrenten en daarna introduceer jij ze bij de business. Daarnaast regel je samen met het team geregeld events waar we deze Startups en Scaleups live ontmoeten.
Waarom? KPN gelooft in open Innovatie. De ontwikkelingen gaan snel en om meer, sneller en betere waarde aan onze klanten te bieden, innoveren we graag samen met Startups.
Waar? Vanaf de Kop van Zuid met uitzicht op de skyline van Rotterdam.
Met wie? Samen met een energiek Liaison team!

Aanmelden tot en met

Stage KPN IoT Experience Office

PR / Communicatie, Sales

KPN - Rotterdam

Hoe:

Denk samen met collega’s vanuit verschillende teams na over hoe we onze klanten de allerbeste klantbeleving kunnen bieden. Analyseer wat de basis vormt van onze huidige goede klanttevredenheidscore (NPS) en hoe we die kunnen behouden.

Waarom:

Wij willen onze klanten een premium servicebeleving bieden. Om hierop scherp te blijven en de klantbeleving continue te kunnen blijven verbeteren willen wij deze op reguliere basis monitoren en bijsturen.

Waar:

Vanaf het KPN hoofdkantoor op de Kop van Zuid met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Indien mogelijk in verband met COVID-19 maatregelen.

Met wie:

Met alle teams binnen Internet of Things (IoT), een onderdeel van KPN Zakelijke markt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en wordt daarin goed begeleid door de Manager Customer Operations en de verschillende teamgenoten.

Aanmelden tot en met

Stage medewerker Retail Support

PR / Communicatie

KPN - Amsterdam

  • Hoe

Met jouw talent en kennis kan je bijdragen aan de beste ondersteuning die wij als Retail Support team willen bieden aan de ruim 700 collega’s in de 107 KPN winkels.

  • Waarom

Ontzorgen is wat wij doen en daarmee geven wij de collega’s in de winkel de ruimte om te focussen op het adviseren van KPN klanten.

  • Waar

Tijdens de Covid-19 periode  vanuit huis , maar in andere tijden op de 1e etage van ons kantoor in Amsterdam met uitzicht op station Sloterdijk.

  • Met wie

Retail Support team bestaat uit zes ervaren collega's die jou graag helpen bij deze stage.