Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair(e) Strategy & Operations - Health

Bedrijf: KPMG
Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amstelveen
Startdatum: 01 september 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van KPMG

Als stagiair binnen onze Strategy & Operations - Health afdeling werk je als volwaardig lid van een hecht en jong team aan strategische opdrachten voor onder andere zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheden, farmaceutische bedrijven en patiënten in binnen- en buitenland. Startdatum: 1 april of 1 september.

Jouw uitdagingen

 • Wil jij ervaring opdoen in strategie consulting? 
 • Heb jij een passie voor de zorg? 
 • Houd je ervan om complexe vraagstukken op te lossen?
 • Wil jij impact maken door de zorg te verbeteren? 
 • Ben jij een enthousiaste en leergierige teamspeler? 

Dit neem jij mee

 • Je studeert (bij voorkeur Masterfase) in een beleidsmatige, economische, bedrijfskundige of medische richting
 • Je hebt bovengemiddelde studieresultaten
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk
 • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden
 • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar, voor een periode van minimaal 3 maanden 
 • Je staat ingeschreven op de universiteit

Wat ga jij doen als Stagiair(e) Strategy & Operations - Health?

Strategy & Operations - Health is een ambitieus team binnen KPMG. Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende opdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij (internationale) klanten bij strategische vraagstukken, het (meten en) verbeteren van de prestaties en het beheersbaar maken van (financiële) risico's. 

"Met elke opdracht streven wij ernaar om samen impact te maken in de zorg. Dat is waar wij ons hard voor maken."

Als stagiair werk je vanaf dag één mee aan onze opdrachten. Je bent een volwaardig lid van het projectteam en draait mee op voornamelijk een internationale opdracht in het herontwerpen van het zorgsysteem en het opzetten van een nationale zorgverzekering. Op deze manier leer je het vak, de markt, het team en KPMG goed kennen. Daarnaast ga je ontzettend veel leren om zo met een vliegende start aan je carrière te beginnen.  

Houd er rekening mee dat wij alleen de sollicitaties in procedure nemen die wij via de website hebben ontvangen en dat wij op basis van "first come, first serve" werken.

Dit bieden wij

 • Intensieve begeleiding door een KPMG collega
 • Werkervaring opdoen in de consultancy én in de zorgsector
 • Sociale, sportieve en maatschappelijke activiteiten met collega's
 • Een ruime stagevergoeding 
 • Vakantiedagen
 • Flexibele werkomgeving en een eigen laptop

Ga naar de website van KPMG

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

(Senior) Consultant Advisory National Practice

Banking / Finance, Consulting

KPMG - Amstelveen

Word jij dé Consultant die aan de slag gaat bij Advisory National Practice? In deze sector verwachten klanten (tot ca. 500 mln. omzet) van jou als adviseur, dat je hun organisatie door en door begrijpt en helpt om professioneel te functioneren. Zo ben je de ene dag bezig met het adviseren van een scale-up om de volgende stap te zetten, en help je de volgende dag een bekend bedrijf met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

 

Aanmelden tot en met

Inhousedag KPMG Zwolle

Alle richtingen

KPMG - Online

Startdatum: 13 april 2021

Wil jij weten hoe het is om in de audit te werken en wil je erachter komen wat KPMG allemaal te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de virtuele Inhousedag op 13 april a.s. en maak kennis met KPMG Zwolle.

 

Aanmelden tot en met

Senior Consultant Regulatory Reporting IT Risk Consulting, Financial Services

Consulting, IT / ICT, Actuariaat / Risk

KPMG - Amstelveen

Volg jij de ontwikkelingen in de financiële sector op de voet en ben je geïnteresseerd in de grote en talrijke effecten van wijzigende wet- en regelgeving op de financiële sector? Kun jij een vertaling maken van wet- en regelgeving en financiële instellingen adviseren en begeleiden bij het selecteren en implementeren van IT oplossingen voor de totstandkoming van rapportages aan (internationale) toezichthouders? En wil jij je verder ontwikkelen op dit gebied? Dan zijn wij opzoek naar jou!

KPMG IT Risk Consulting Financial Services ondersteunt internationale banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en leasemaatschappijen met IT advisering, begeleiding en controle op het gebied regulatory reporting. Deze brede focus komt tot uitdrukking in de verschillende opdrachten die IT Risk Consulting Financial Services uitvoert. Zo heeft onze afdeling momenteel een groot aantal opdrachten op het gebied van Regulatory Reporting:

 • Wij adviseren een aantal toonaangevende internationale groot banken over de toepassing en implementie van CRD IV regelgeving.
 • Wij begeleiden klanten bij de selectie en implementatie van rapportage systemen.
 • Wij controleren de verwerking van de CRD IV regelgeving in de verschillende rapportages naar internationale toezichthouders.
 • Wij adviseren verschillende partijen op het gebied van AIFMD, MIFID, EMIR en andere financieel gerelateerde wet- en regelgeving.
 • Wij adviseren en begeleiden een groot aantal internationale groot banken over de toepassing van Recovery en Resolution Planning.

Kortom, een breed speelveld, waarin alle facetten van en kennis over de financiële sector, toezichthouders, marktontwikkelingen, producten, processen, data en IT op verschillende manieren worden gecombineerd. Klik hier voor meer informatie over KPMG IT Risk Consulting.

Voor onze afdeling IT Risk Consulting Financial Services zijn wij op zoek naar ervaren consultants. Aan jou als ervaren professional de uitdaging om te werken voor uiteenlopende projecten bij (internationale) klanten waarbij jij toegevoegde waarde levert. Deze toegevoegde waarde uit zich door het tijdig signaleren van risico’s omtrent planning, scope en budget, alsmede het geven van terugkoppeling over de inhoudelijke kwaliteit van project deliverables. Daarbij acteer jij als een kritisch klankbord voor de project stuurgroep en het bestuur van de klantorganisatie zodat, indien nodig, tijdige bijsturing van het project kan plaatsvinden. Als senior consultant lever jij daarmee een belangrijke bijdrage aan het bereiken van de projectdoelstellingen en lever je geslaagde IT projecten op.