Overslaan en naar de inhoud gaan

Commerciële stage

Bedrijf: iSense ICT Professionals
Richting(en): Marketing / Product Management, PR / Communicatie, HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Gouda
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van iSense ICT Professionals

Stage lopen in een toffe, commerciële werkomgeving waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt binnen je onderzoek. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met jouw frisse blik kijk jij naar onderwerpen waar wij van kunnen leren. Wie weet blijf je hier na afloop wel werken en heb je meteen een baan zodra je jouw diploma op zak hebt! Dus, studeer jij in de richting van Commerciële Economie, Small Business en Retail Management, MER, Bedrijfskunde, HR, Communicatie of Marketing? Lees dan snel verder!

Wat heb je?

  • Een relevante opleiding
  • Een commerciële mindset
  • Het lef om ons uit te dagen
  • Een geweldige drive
  • Business sense

Wat krijg je?

  • €250,- tot €750,- per maand
  • Collega's van gemiddeld 26 jaar
  • Toegang tot onze Tigergym
  • Goede, persoonlijke begeleiding
  • Mogelijkheid om te blijven na je stage

Wat ga je echt doen?

Je zoekt een (afstudeer)stage waar je super veel kan leren? Waar je veel vrijheid en goede begeleiding krijgt tijdens je onderzoek? En dit alles met leuke jonge collega’s? Dan ben je bij iSense aan het juiste adres. Heb je al een goed idee voor een onderzoek of ben je nog zoekende? Geen probleem, samen gaan we je onderzoek verder vormgeven en ga je aan de slag met een écht waardevolle case. Ondanks dat iSense een IT detacheerder is, wil dit niet zeggen dat je kennis over IT nodig hebt voor je onderzoek. We denken graag met je mee over eventuele vraagstukken of onderwerpen! Als toekomstige professional helpen we je graag groeien!

Ben je goed bezig en zie jij jezelf wel bij iSense werken na je stage? Wie weet krijg je dan wel een baan aangeboden na je afstuderen! Dan kan je zomaar starten als Sales Consultant of Recruitment Consultant en rij je misschien ook weg in de auto van de zaak! Een kans op een carrière op de groei! 

Afstuderen

Word jij na je stage onze nieuwe collega?! Bij iSense gaan we voor carrières op de groei! Hierbij krijg je een startsalaris van € 2000 tot € 4000, afhankelijk van je eigen resultaat. The sky is the limit! Wie weet rijd jij straks wel in een mooie Audi als je jouw promotie behaald hebt! Om je een goed beeld te geven van wat wij doen krijg je daarom tijdens je stage ook alle trainingen van ons Traineeship mee. Zo kan je na het behalen van je diploma meteen aan de slag!

Succesvol zijn?

Al vele stagiairs zijn je voorgegaan. Wij weten dus wat je nodig hebt. Van een compleet ingerichte werkplek, heel veel data over de markt en natuurlijk respondenten. Wij zorgen dat je alle middelen hebt om je onderzoek tot een succes te maken! Er zijn veel verschillende onderzoeksmogelijkheden, maar wij laten de exacte onderzoeksvraag graag aan jou en je afstudeerdocent over. Uiteraard denken we wel graag met je mee! Wij vinden het vooral belangrijk om te zien hoe je het onderzoek aanpakt en of je misschien wel onze nieuwe collega bent!

Ga naar de website van iSense ICT Professionals

Andere vacatures

werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Recruitment Consultant - Gouda

HRM / Recruitment, Marketing / Product Management, Sales

iSense ICT Professionals - Gouda

 

Als Recruitment Consultant kan je tegenwoordig overal aan de slag. Dat is precies waarom jij kritisch door verschillende vacatures op zoek bent naar die ene plek waar jij kan blijven groeien. Want zeg nou zelf, waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past? Als Recruitment Consultant bij iSense ben je volledig verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende IT professionals. Geen kennis van IT? Geen probleem! Met behulp van onze talloze trainingen zorgen wij dat je kan meepraten met iedereen, van internationale developers tot doorgewinterde systeembeheerders.

Recruitment Consultant - Gouda
werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Recruitment Traineeship

HRM / Recruitment

iSense ICT Professionals - Gouda

Tijdens het Recruitment Traineeship leer je binnen no-time de kneepjes van het vak, en leiden we je op tot Recruitment Consultant. Wij bieden een compleet traineeship met diverse trainingen, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan. Jij gaat er namelijk voor om de beste IT'er aan de leukste en meest ambitieuze werkplek te krijgen. Je gaat letterlijk geld verdienen door anderen gelukkig te maken. Dat klinkt toch fantastisch? Jouw Recruitment carrière op de groei begint met dit toffe Traineeship!

Recruitment Traineeship
werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Administratief Medewerker - Gouda

PR / Communicatie

iSense ICT Professionals - Gouda

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende service op administratief gebied richting onze klanten en interne/externe medewerkers. Je bent de spil in de samenwerking en afstemming tussen onze klanten, medewerkers en organisatie op het gebied van onder andere urenregistratie, crediteuren, payroll en onze systemen. Daarnaast biedt je ondersteuning aan jouw collega’s op de Supportafdeling. 

Administratief Medewerker - Gouda