Overslaan en naar de inhoud gaan

HBO Meeloopstage Financieel Adviseur Oost-Brabant

Bedrijf: ING
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Eindhoven
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ING

HBO Meeloopstage Financieel Adviseur Oost-Brabant

HBO Meewerkstage Financieel Adviseur

Liep je als kind ook altijd met je ouders een bankhal binnen en dacht je: hier zou ik later willen werken? Als Financieel Adviseur ben jij het persoonlijke en relevante contact voor klanten in het ING Huis. Het visitekaartje van ING! Je bent dé coach voor klanten als het gaat om bankzaken. Veel kan de klant zelf digitaal, maar jij helpt ze altijd naar meer. Je toont lef en durf om met elke klant in gesprek te gaan. Je hebt een oprechte interesse in de ander. Stelt vragen en luistert. Zo maak jij razendsnel een persoonlijke connectie, een one minute friendship.

 

Wat bieden wij jou

 • team collega’s die je helpen in je ontwikkeling
 • stapel kennis en ervaring in het helpen van klanten met financiële vraagstukken
 • ruimte voor een ontdekkingsreis en onderzoeksopdracht binnen ING Retail Advice
 • mogelijkheid en drive tot het behalen van meerdere extra WFT’s
 • hele leuke ervaring die je helpt te oriënteren wat te doen na je studie
 • en een hele mooie stage vergoeding!

 

Wie ben jij

Je hebt relevante basis kennis en vaardigheid omtrent financiële vanuit je opleiding. Zodat je na enkele weken al zelf gesprekken durft te voeren met onze klanten.

 • Bezig met het behalen van je een hbo-diploma in de richting van financieel services.
 • Het liefst al een Wft Basis in bezit, zo niet moet je dit binnen 2-4 na start weken behalen.
 • Je hebt een sterke commerciële drive en (be)grijpt kansen voor sales.

 

Wat ga je doen
Het is jouw taak om na vier maanden snel, zelfstandig en nauwkeurig een inventarisatie te doen in het gesprek met de klant: een financiële scan van de persoonlijke situatie. Je maakt gebruik van tooling en je weet hoe de klant te begeleiden bij zijn of haar financiële vraagstuk.

Als Financieel Adviseur help jij klanten bij digitaal bankieren. Niet door de handeling over te nemen van de klant, maar door de klant te empoweren dit zelf te doen. Do It Yourself Banking. Zo wordt de klant uiteindelijk digitaal zelfredzaam. En voor klanten die al digitaal bankieren, ben jij de ambassadeur om te vertellen wat er allemaal nog meer kan. Nieuwe features in de App? Jij weet het. Nieuwe slimme functionaliteit? Jij weet hoe het werkt. Proactief laat je klanten deze nieuwe mogelijkheden zien, waardoor ze nog meer zaken zelf digitaal kunnen regelen.

 

Waar ga je werken

De ING Huizen zijn dé plek waar wij klanten ontmoeten. Als Financieel Adviseur laat jij zien wat dit concreet betekent. Je toont ondernemerschap en durft initiatief te nemen. Dit doe je door mee te helpen ontmoetingen met klanten op de ING Huizen te organiseren. Inspirerende themabijeenkomsten, een workshop mobiel bankieren, een geldles voor kinderen of een meet-up voor startende ondernemers.


Met het team plan je dit vooruit, en nodig je klanten uit voor deze events. En tijdens het event ben jij bijvoorbeeld de gastheer of gastvrouw die zorgt voor die persoonlijke ontmoeting.

 

Solliciteren? 

Upload dan je cv en motivatiebrief door op de knop ‘Solliciteren’ te klikken. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je snel bericht. Misschien wel een uitnodiging voor een gesprek dat we plannen op een moment dat het jou uitkomt. Er vinden 2 gesprekken plaats, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen.

 

Vragen?

Neem dan contact op met Jeroen Degens (jeroen.degens@ing.com). Graag geven we je meer uitleg over de functie of plannen we een kop koffie in, om je alles over de functie te vertellen.

 

Om stage te lopen bij ING moet je tijdens de gehele stage ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

Ga naar de website van ING

Other possibilities

werken-bij-ING
Aanmelden tot en met

HBO Afstudeerstage Corporate Clients Accountmanagement

Sales, Banking / Finance

ING - Amsterdam

Startdatum: 01 september 2022

meerdere enthousiaste 4e jaars hbo-studenten, bij voorkeur op het gebied van FSM, BE, CE of MER voor een stage in de periode september 2022 - januari 2023. Het doen van een onderzoek heeft de prioriteit en je zal hier 50% van de tijd mee bezig zijn. De andere helft van de tijd zal je meewerken om je kennis en ervaring in de bancaire producten en processen te verbreden.

Je zal deel uitmaken van een zelfsturend Customer Loyalty Team (“CLT”) die functioneert als eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk is voor de operationele bediening van beursgenoteerde bedrijven en/of bedrijven met een omzet van 250 miljoen en meer. De top van de zakelijke klanten!

HBO Afstudeerstage Corporate Clients Accountmanagement
werken-bij-ING
Aanmelden tot en met

HBO meewerkstage ING Zwolle/Emmen/Assen

Banking / Finance

ING - Zwolle, Emmen, Assen

Meewerkstage ING kantoor Zwolle/Emmen/Assen

 

Als Stagiair bij ING Kantoren werk je mee in een boeiend commercieel team waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met meerdere aspecten van de bank.

 

Je maakt deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de bediening van alle klanten van de ING in de omgeving Zwolle, Emmen en Assen. In het team werk je samen met personal bankers, hypotheekadviseurs en adviseurs kantoren, Financieel Coaches. Zeer ervaren collega’s waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent die -net als je collega’s- de lat voor jezelf hoog legt en ook het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan onze ING relaties.

 

Wat je precies gaat doen?

Je taken zijn zeer divers, maar om een kleine opsomming te geven:

 • Je helpt onze klanten bij het digitaal bankieren;

 • Je ondersteunt het kantoor bij het realiseren van hun doelstellingen;

 • Je analyseert en stelt rapportages op;

 • Je zorgt voor een gastvrij ontvangst van  alle klanten die binnenlopen op kantoor;

 • Je ondersteunt de lokale marktbewerking;

 • Je lost problemen op.

 

Jouw werkomgeving

Als Stagiair bij ING Zwolle, Emmen en Assen werk je vanuit kantoor Zwolle, Emmen en Assen. Werken bij ING betekent werken in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken met diverse collega’s uit het adviesteam, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang staan. Het doel is met elkaar op deze manier de allerbeste dienstverlening aan relaties te leveren.

 

Wij zoeken :

Een zeer gastvrij persoon die makkelijk connectie met andere mensen maakt, je bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je wilt in alles uitblinken. Maar je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag je collega’s in hun werk en altijd het beste doen voor relaties zit in je natuur.

Daarnaast:

 • Volg je minimaal een HBO-opleiding. Bijvoorbeeld Commerciële Economie of Financial Services Management;

 • Ben je bijzonder vaardig in het werken met Excel en Powerpoint;

 • In bezit van WFT Basis (pre)

 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

 • Ben je beschikbaar per medio september 2022 of later bijvoorbeeld vanaf februari 2023

 

Wij bieden

 • Een uitdagende en leerzame werkomgeving;

 • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;

 • Een marktconforme stagevergoeding.

 

Omdat het werkgebied waarop je solliciteert uit meerder kantoren bestaat wordt je in eerste instatie geplaatst op het kantoor waar je voorkeur naar uit gaat. Echter je kunt op alle kantoren in het werkgebied worden ingezet. Uiteraard in goed overleg.

 

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden?

 

Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Thoran.Siersema@ing.com of Marc.lameijer@ing.com 

 

We maken graag kennis met je!

 

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling

HBO meewerkstage ING Zwolle/Emmen/Assen
werken-bij-ING
Aanmelden tot en met

HBO Meewerkstage ING Huis Groningen

Banking / Finance

ING - Groningen

Startdatum: 01 september 2022

Als Stagiair bij ING Kantoren werk je mee in een boeiend commercieel team waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met meerdere aspecten van de bank.

Je maakt deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de bediening van alle klanten van de ING in de omgeving Groningen. In het team werk je samen met personal bankers, hypotheekadviseurs en adviseurs kantoren. Zeer ervaren collega’s waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent die -net als je collega’s- de lat voor jezelf hoog legt en ook het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan onze ING relaties.

HBO Meewerkstage ING Huis Groningen