Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiaire OT Technische dienst

Bedrijf: FrieslandCampina
Richting(en): Engineering / Techniek |
Niveau: HBO
Locatie: Borculo
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Stagiaire OT Technische dienst

Binnen de afdeling OT van de Technische Diest zijn we opzoek naar een stagiare die ons wil helpen het onderhoud op onze UPS-en te verbeteren.

Wil jij hierop afstuderen of ervaring doen binnen de Technische Dienst, neem dan graag contact met ons op. 

 

 

Wat we vragen

  • Onderwerp: UPS onderhoud locatie Borculo onderzoeken en verbeteren
  • Benodigd: Student Mechatronica (MBO/HBO) (3e jaar +) of vergelijkbare opleiding.
  • Starten -> mag zo snel mogelijk
  • Duur: denk ongeveer 3 á 4 maanden, mag in deeltijd.

Wat we bieden

Binnen Borculo kun je ervaring op doen hoe het is om te werken in de Zuivelindustrie en krijg je de kans om mee te denken hoe wij het beste hoogwaardige technische oplossingen kunnen implementeren binnen onze fabriek.

Je leert over hoe wij omgaan met veiligheid, welke zaken belangrijk zijn als je babyvoeding maakt of levert aan de farmacie en krijgt de kans om industrie 4.0 in praktijk te ervaren. Kortom een geweldige plek om ervaring op te doen.

Vacaturetekst

Borculo is een hoogwaardig geautomatiseerde fabriek. Deze automatisering wordt bij stroomstoringen in de luchtgehouden door UPS. UPS staat voor uninterruptible power supply en zijn back-up batterijen voor de fabriek. De vraag waar wij mee zitten -> hoe kunnen we het onderhoud op deze batterijen het beste inrichten. Periodiek deze batterijen vervangen is namelijk erg kostbaar - en doormiddel van online monitoring zouden we hier mogelijk flinke besparingen op ons onderhoudsbudget kunnen realiseren. Door middel van deze opdracht zouden we je willen vragen om ons te helpen dit uit te werken en te implementeren.

Ons team

In Borculo werken +300 mensen in verschillende disciplines. We produceren 24/7 allerlei ingredienten voor de farmacie, voedingsmiddelenindustrie en voor veevoor. Ook maken we babyvoeding en ingedrienten hiervoor. De afdeling OT bestaat uit 10 leden is onderdeel van de Technische Dienst.

Andere vacatures

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Supply Chain Coördinator

Supply Chain, Engineering / Techniek

FrieslandCampina - Amersfoort

Bij de werkmaatschappij Food and Beverage Supply Chain in Amersfoort zoeken we een Supply Chain Coördinator. Het team is onderdeel van de afdeling Customer Supply Chain Cheese en werkt vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort. Je komt te werken in een team van 12 personen die gezamenlijk zorg dragen voor de leveringen van Kaas, boter en melkpoeder aan al onze retail & B2B klanten.

Supply Chain Coördinator
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Junior Development Specialist

Engineering / Techniek, IT / ICT

FrieslandCampina - Wageningen

Junior Product Developer Specialized Nutrition – FrieslandCampina Innnovation Wageningen

At FrieslandCampina Innovation Specialized Nutrition, we challenge you to bring in your expertise to develop our next generation IFT ultra-premium nutritional concepts, products and processes. You make the connection between the needs of our vulnerable target group and our global capabilities in order to deliver high innovative solution to a demanding market in order to create maximum value.

Junior Development Specialist
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Intern Campus Recruitment & Events

HRM / Recruitment

FrieslandCampina - Amersfoort

Startdatum: 01 augustus 2021

Kun je maar niet genoeg krijgen van je studententijd? Gaat netwerken je heel makkelijk af? Ben jij het gezicht voor FrieslandCampina? Zorg jij ervoor dat wij als FrieslandCampina de grootste talenten binnen halen? Heb jij interesse in marketing en het organiseren van evenementen? Dan is deze stage perfect voor jou!

Intern Campus Recruitment & Events