Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Corporate Communicatie

Bedrijf: FrieslandCampina
Richting(en): PR / Communicatie |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amersfoort
Startdatum: 01 oktober 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Stage Corporate Communicatie

Deze meewerkstage geeft je de mogelijkheid in korte tijd veel te leren en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren op het gebied van communicatie. Wil jij werkervaring opdoen bij een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet.

Wat we vragen

  • 3e of 4e jaar student Communicatie HBO/WO of een vergelijkbare opleiding
  • Affiniteit met digitale communicatie
  • Starten in september of oktober 2021 en beschikbaar voor 5 à 6 maanden
  • 4 à 5 dagen per week beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een meewerkstage, geen afstudeeropdracht
  • Proactief, nauwkeurig, enthousiast en zelfstandig. Je weet van aanpakken!
  • Kennis van de agrarische sector en de wereld van onze leden-melkveehouders

Wat we bieden

Een interessante en leerzame stage binnen een veelzijdig team waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Vanaf dag één ben jij onderdeel van het team en draai je volledig mee binnen de afdeling. De organisatie geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vindt het belangrijk dat je blijft groeien. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Vacaturetekst

Als stagiaire draai je volop mee in de werkzaamheden voor de communicatie met de leden-melkveehouders. Je coördineert en creëert onze digitale nieuwsbrieven, schrijft en publiceert (web)teksten, beheert de contentkalender en werkt mee in verschillende communicatieprojecten. Je leert communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap en met inzet van de juiste middelen.

Ons team

De 16.995 leden-melkveehouders van FrieslandCampina in Nederland, België en Duitsland en hun families delen een passie: het produceren van duurzame melk, van de hoogste kwaliteit! Van deze melk maken de 23.783 medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige zuivelproducten voor consumenten en klanten over de hele wereld. De coöperatie waarin de leden-melkveehouders verenigd zijn, kent een geschiedenis van bijna 150 jaar en is nog altijd springlevend.

Als stagiaire communicatie maak je onderdeel uit van de afdeling corporate communication. Je focus ligt vooral op de communicatie met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Een belangrijk doel is om de verbinding met hen te versterken. We communiceren via digitale kanalen (website, apps, e-mail, nieuwsbrieven), offline kanalen (magazine, folders, brieven) en fysieke bijeenkomsten.

Other possibilities

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Intern Corporate Sustainability

Marketing / Product Management, PR / Communicatie

FrieslandCampina - Amersfoort

Startdatum: 01 januari 2022

You will be part of the Corporate Sustainability team, supporting the team to deliver corporate wide sustainability strategies in order for maximize success for FrieslandCampina and to win in the market. Joining the Corporate Sustainability department will bring you in contact with other departments such as Communication, R&D and Marketing at global level. During your internship, you will join the Corporate Sustainability Team and will support with:
 
Market analysis for different value propositions (e.g. carbon footprint) to support the strategy development   
•    Support the sustainability roadmap
•    Support in document updating
•    Assist in updating and pursuing sustainable benchmarks
•    Support sustainability reporting
•    Improve on communicating sustainable impact

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Intern Digital Marketing (DAM)

Marketing / Product Management, Online Marketing, PR / Communicatie

FrieslandCampina - Amersfoort

FrieslandCampina has recently introduced a new Digital Asset Management System (DAM) to store images, videos, animations, logos etc. in one central place. These Assets are used in all marketing channels both offline (packaging) and online (webshops, websites, social media campaigns etc). Currently the system is in the rollout phase and the target is to offer the new DAM to all 100+ Brands in more than 50 countries worldwide.

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Stagiaire Communicatie

PR / Communicatie

FrieslandCampina - Den Bosch

Communicatie is in iedere organisatie van essentieel belang en voor de boterfabriek in Den Bosch zijn wij op zoek naar een stagiair die ons wil helpen om de communicatie te verbeteren. De opdracht is om enerzijds ons te helpen in allerlei verbeter initiatieven op het vlak van communicatie, maar anderzijds ook deelnemen of zelf de leiding nemen in evenementen en fabrieksdagen.