Overslaan en naar de inhoud gaan

HR stagiair Marum

Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO
Locatie: Groningen
Vooraanmelden
Vooraanmelden

HR stagiair Marum

Ben jij op zoek naar een HR stage waarin je te maken krijgt met alle facetten van het HR beleid en de uitvoering en ben jij niet bang om vragen te stellen? Voor onze kaasfabriek in Marum (met eventueel uitbreiding van andere fabrieken) zijn we op zoek naar een daadkrachtige HR stagiair die niet alleen meeloopt, maar ook echt zelfstandig meewerkt. Dit is een stage die je de mogelijkheid biedt in korte tijd veel te leren in een dynamische omgeving.

 

Wat we vragen

 In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden ben je ook

– 2e, 3e of 4e HBO-stagiair met een HR gerelateerde achtergrond;

– 4 á 5 dagen per week beschikbaar;

– communicatief en sociaal vaardig;

– zelfstandig en proactief; je kunt gemakkelijk je eigen weg vinden; een stevige persoonlijkheid.

Wat we bieden

Arbeidsvoorwaarden

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacaturetekst

Het gaat om een meewerkstage van 32-40 uur per week voor een periode van minimaal vijf maanden. In deze periode als stagiair werk je proactief en zelfstandig mee. Je managet je eigen projecten zoals het organiseren van bijeenkomsten, evenementen of het schrijven van beleid. Je krijgt de mogelijkheid om in overleg met de HR Manager zelf projecten en werkzaamheden te kiezen die aansluiten bij jou interesse en ontwikkeling waarbij jou leerproces centraal staat.
Daarnaast ondersteun je medewerkers en leidinggevenden bij de uitvoering van het personeelsbeleid op het gebied van werving en selectie, verzuim, performance management, learning & development en employee engagement. Daarnaast ben je betrokken en deels verantwoordelijk voor operationele HR taken.

Other possibilities

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

HR Intern

HRM / Recruitment

FrieslandCampina - Beilen

Startdatum: 01 september 2022

Ben jij op zoek naar een HR stage waarin je te maken krijgt met alle facetten van HR beleid en uitvoering en ben jij niet bang om vragen te stellen?  Wil je onderdeel zijn van een enthousiast en gedreven team van HR-professionals? Binnen FrieslandCampina Beilen zijn we op zoek naar een daadkrachtige HR stagiair die niet alleen meeloopt, maar ook echt zelfstandig meewerkt. Dit is een stage die je de mogelijkheid biedt in korte tijd veel te leren in een dynamische omgeving.

HR Intern
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

HR Intern - FrieslandCampina R&D

HRM / Recruitment

FrieslandCampina - Wageningen

Have you ever wanted to take a glimpse into the future? Are you curious to see how a future career within HR could look like? Do you like to work in the innovative heart of a Global FMCG company and understand how HR can make a difference? Do you enjoy collaborating with diverse groups of individuals and different cultures? If these questions pique your interest, then you might just be the person we are looking for!

HR Intern - FrieslandCampina R&D
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Campus & Events stagiaire

HRM / Recruitment, Marketing / Product Management / Brand Management, Overige

FrieslandCampina - Amersfoort

Startdatum: 01 september 2022

Kun je maar niet genoeg krijgen van je studententijd? Gaat netwerken je heel makkelijk af? Ben jij het gezicht voor FrieslandCampina? Zorg jij ervoor dat wij als FrieslandCampina de grootste talenten binnen halen? Heb jij interesse in marketing en het organiseren van evenementen? Dan is deze stage perfect voor jou!

Campus & Events stagiaire