Overslaan en naar de inhoud gaan

Scriptiestage Technology, Vision & Architecture

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

What impact will you make?

Als scriptiestagiair binnen het Technology, Vision & Architecture (TV&A) team doe je onderzoek naar een zelfgekozen onderwerp dat aansluit bij één van onze expertisegebieden. Om je onderzoek naar een hoog niveau te tillen krijg je intensieve begeleiding van ervaren consultants. Ook heb je toegang tot het wereldwijde Deloitte-netwerk om jouw scriptie praktische inslag te geven én kun je ervaring opdoen binnen onze consultingpraktijk. Dit geeft inzicht in de vraagstukken waar we met onze klanten aan werken en helpt je om te bepalen of Deloitte een ideale eerste werkgever voor je is.

Het TV&A-team waar je onderdeel van zal uitmaken bevindt zich op het cruciale snijpunt van business, technologie en de industrie. We helpen onze klanten hun bedrijfsstrategie opnieuw uit te vinden gebaseerd op de nieuwste technologische oplossingen en staan hen bij tijdens digitale transformaties. Ons team begeleidt toonaangevende bedrijven bij het formuleren van een visie en roadmap voor technologie en architectuur ter ondersteuning aan de bedrijfsstrategie en we adviseren over de waarde en impact van opkomende technologietrends.

Mogelijke scriptieonderwerpen die hier goed op aansluiten zijn architecture methods, cutting through IT complexity, architecture & transformation governance, emerging technologies, IT ecosystems & integration en agile architecture. Daarnaast bieden we onze stagiaires ook de vrijheid om zelf relevante onderwerpen aan te dragen.

How do you do this?

Als scriptiestagiair maak je volledig deel uit van het TV&A-team, waarbij je primaire focus het schrijven van je afstudeerscriptie zal zijn.

 • Schrijf je scriptie over een onderwerp naar jouw keuze;
 • Identificeer en betrek samen met je begeleiders (Deloitte) experts in het relevante vakgebied;
 • Voer (waar nodig) interviews met experts in het relevante vakgebied;
 • Valideer je resultaten in validatiesessies;
 • Presenteer je onderzoek aan Deloitte-professionals en pas je resultaten waar mogelijk direct toe bij toonaangevende bedrijven.

What’s in it for you?

 • Een maandelijkse stagevergoeding van €750,-;

 • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;

 • Flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in;

 • Een 32 of 40-urige werkweek; 

Be the true you

We zijn op zoek naar studenten die nét dat stapje extra willen zetten bij het schrijven van een masterscriptie. Je bent proactief, kan goed geconcentreerd aan je scriptie werken maar houdt er ook van om in een team van consultants aan de slag te gaan. Je hebt het lef om, met vallen en opstaan, nieuwe dingen uit te proberen en zo te blijven leren. Verder heb je voor deze functie als scriptie stagiair Technology, Vision & Architecture e:

 • Een universitaire opleiding en zit je in de laatste fase van je master (bijvoorbeeld een technische studie of een management studie met een IT- / Technologycomponent);
 • Affiniteit met IT, die je terug kan zien in je studie, stage of werkervaring;
 • Nevenactiviteiten, zoals een bestuursfunctie of actief lidmaatschap van een studie-, studenten- of sportvereniging;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Nieuwsgierigheid, ambitie en zin om nieuwe dingen te leren;
 • De wil om te werken in multidisciplinaire, diverse en grensoverschrijdende teams.

(W)here

Jouw expertise deel je met meer dan 150 collega's van het Technology Strategy & Transformation-team dat onderdeel is van Deloitte Consulting. TS&T is gespecialiseerd in het beantwoorden van de belangrijkste vragen en belangrijkste uitdagingen die spelen binnen het domein van Chief Information / Technology Officer, Chief Data Officer, en Chief Digital Officer van onze klanten. TS&T bestaat uit vier teams: Technology Vision & Architecture Technology Strategy & Operating Model Technology Transformation & Acceleration Enterprise Service & Process Management Onze projecten worden altijd samen met de klant uitgevoerd.

Binnen de TS&T afdeling geloven wij dat samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en diversiteit fundamenteel voor succes zijn, samen met een ongeëvenaarde diepgang en breedte van expertise. Daarnaast is er een hechte samenwerking met onze collega’s van kantoren wereldwijd.

Ga naar de website van Deloitte

Other possibilities

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Digital Transformation

Engineering / Techniek, IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Onderzoek innovatieve ontwikkelingen op het snijvlak van Business en IT, en krijg toegang tot een netwerk van internationaal gerenommeerde bedrijven. Bij Deloitte.

Scriptiestage Digital Transformation
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Tech Strategy

IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Onderzoek innovatieve ontwikkelingen op het snijvlak van Business en IT, en krijg toegang tot een netwerk van internationaal gerenommeerde bedrijven. Bij Deloitte.

Scriptiestage Tech Strategy
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Enterprise Data management

IT / ICT, Consulting

Deloitte - Amsterdam

Zit jij in de laatste fase van je master en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil jij daarbij dat jouw scriptie resultaten praktisch worden toegepast bij toonaangevende klanten? Dan ben jij bij Deloitte Consulting aan het juiste adres!

Als Enterprise Data Management scriptant doe je onderzoek op het snijvlak van Business en IT. Hierbij krijg je vanuit Deloitte intensieve begeleiding van een ervaren consultant met expertise in jouw onderzoeksveld. Ook heb je de beschikking tot het Deloitte netwerk om jouw scriptie praktische inslag te geven én kun je ervaring opdoen binnen de Consulting praktijk. Als scriptie stagiair doe je volledig mee met alle team activiteiten. Dat biedt je de kans kennis te maken met alle consultants in het team, van net begonnen tot zeer ervaren. En zo kun je goed bepalen of Deloitte een ideale werkgever voor jou is.

Scriptiestage Enterprise Data management