Overslaan en naar de inhoud gaan

Scriptiestage Enterprise Data management

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): IT / ICT, Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

Jouw functie als Scriptiestagiair Enterprise Data management

Zit jij in de laatste fase van je master en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil jij daarbij dat jouw scriptie resultaten praktisch worden toegepast bij toonaangevende klanten? Dan ben jij bij Deloitte Consulting aan het juiste adres!

Als Enterprise Data Management scriptant doe je onderzoek op het snijvlak van Business en IT. Hierbij krijg je vanuit Deloitte intensieve begeleiding van een ervaren consultant met expertise in jouw onderzoeksveld. Ook heb je de beschikking tot het Deloitte netwerk om jouw scriptie praktische inslag te geven én kun je ervaring opdoen binnen de Consulting praktijk. Als scriptie stagiair doe je volledig mee met alle team activiteiten. Dat biedt je de kans kennis te maken met alle consultants in het team, van net begonnen tot zeer ervaren. En zo kun je goed bepalen of Deloitte een ideale werkgever voor jou is.

Jouw profiel als Scriptiestagiair Enterprise Data management

  • Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoe je tevens aan onderstaand profiel? Dan maken wij graag kennis met jou!
  • In de masterfase van een (technische) universitaire opleiding;
  • Buitenlandse en/of extra curriculaire ervaringen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Neemt gemakkelijk initiatief;
  • Oplossingen bedenken én willen realiseren;
  • Een passie voor mensen en technologie;
  • Nieuwsgierig, ambitieus, openstaan om te leren.

Jouw werkveld binnen Technology Consulting

Vandaag de dag hebben organisaties te maken met een enorme groei aan data vanuit transacties, applicaties en sensoren. Deze data staat in toenemende mate centraal bij de cruciale beslissingen op het gebied van groei, innovatie en strategie. Maar hoe zit het met de juistheid van de data op basis waarvan deze beslissingen worden genomen? Benutten organisaties wel de volledige potentie van de toenemende beschikbaarheid van data? En hebben werknemers toegang tot de benodigde data om snel tot belangrijke beslissingen over te kunnen gaan?

In het Enterprise Data Management (EDM) team worden toonaangevende bedrijven begeleid met het organiseren en structureren van datagebruik, het optimaliseren van bedrijfsprocessen waar data uit voortkomt en het voldoen aan de continue veranderende wet- en regelgeving. We zorgen ervoor dat de juiste data op de juiste plek en op de juiste tijd aanwezig is. Daarnaast dragen wij bij aan een groeiend bewustzijn rondom het belang van data binnen organisaties.

De onderstaande onderwerpen zijn gedefinieerd voor de EDM stage opdracht, maar uiteraard staan wij open voor jouw suggesties die aansluiten bij de laatste EDM ontwikkelingen.

Data Management, Data Governance, Data Quality, Meta-data Management, Data Architecture, Data/Content Migration & Cognitive Automation.

Jouw carriere

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax. RIsk Advisory en Financial Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Je scriptie periode is een mooie tijd om meer te weten te komen over Deloitte en bij het goed afronden van je scriptie nemen wij je daarna graag in dienst.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op gele button en vul je gegevens in op de pagina van Deloitte.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Ga naar de website van Deloitte

Other possibilities

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Digital Transformation

Engineering / Techniek, IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Onderzoek innovatieve ontwikkelingen op het snijvlak van Business en IT, en krijg toegang tot een netwerk van internationaal gerenommeerde bedrijven. Bij Deloitte.

Scriptiestage Digital Transformation
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Tech Strategy

IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Onderzoek innovatieve ontwikkelingen op het snijvlak van Business en IT, en krijg toegang tot een netwerk van internationaal gerenommeerde bedrijven. Bij Deloitte.

Scriptiestage Tech Strategy
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Technology, Vision & Architecture

IT / ICT

Deloitte - Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Als scriptiestagiair binnen het Technology, Vision & Architecture (TV&A) team doe je onderzoek naar een zelfgekozen onderwerp dat aansluit bij één van onze expertisegebieden. Om je onderzoek naar een hoog niveau te tillen krijg je intensieve begeleiding van ervaren consultants. Ook heb je toegang tot het wereldwijde Deloitte-netwerk om jouw scriptie praktische inslag te geven én kun je ervaring opdoen binnen onze consultingpraktijk. Dit geeft inzicht in de vraagstukken waar we met onze klanten aan werken en helpt je om te bepalen of Deloitte een ideale eerste werkgever voor je is.

Het TV&A-team waar je onderdeel van zal uitmaken bevindt zich op het cruciale snijpunt van business, technologie en de industrie. We helpen onze klanten hun bedrijfsstrategie opnieuw uit te vinden gebaseerd op de nieuwste technologische oplossingen en staan hen bij tijdens digitale transformaties. Ons team begeleidt toonaangevende bedrijven bij het formuleren van een visie en roadmap voor technologie en architectuur ter ondersteuning aan de bedrijfsstrategie en we adviseren over de waarde en impact van opkomende technologietrends.

Mogelijke scriptieonderwerpen die hier goed op aansluiten zijn architecture methods, cutting through IT complexity, architecture & transformation governance, emerging technologies, IT ecosystems & integration en agile architecture. Daarnaast bieden we onze stagiaires ook de vrijheid om zelf relevante onderwerpen aan te dragen.

Scriptiestage Technology, Vision & Architecture