Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage Audit | Groningen

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Groningen
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

Een auditteam tot ongekende prestaties inspireren en ervaring opdoen tijdens je studie. Bij Deloitte. 

What impact will you make?

Als meewerkstagiair(e) ben je onderdeel van het auditteam en krijg jij de mogelijkheid om bij de verschillende klanten een kijkje te nemen in hun keuken. We werken voor verschillende klanten en vanuit verschillende communities. Als meewerkstagiair(e) audit werk je rechtstreeks bij én met klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheden. Je stagebegeleider helpt je bij het plannen van je werkzaamheden en je stageopdrachten.

This is how

 • verdiepen in de bedrijfsprocessen en hoe deze uiteindelijk leiden tot een jaarrekening;
 • controleren van de eenvoudigere posten in de jaarrekening;
 • gebruik makend van data analytics en de nieuwste, innovatieve controletechnieken.

  What we offer

  • Een maandelijkse stagevergoeding van €750,-.

  • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen Flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in.

  • Een 24, 32 of 40-urige werkweek.

  What you offer

  Als het gaat om inhoud, dan laat jij je zeker niet omverblazen. Tegelijkertijd ben je nieuwsgierig en wil je graag alles over het vak te weten komen. Je hebt de ambitie om net zoals je aanstaande collega’s een van de beste te worden in je vakgebied. Verder heb je voor deze vacature meewerkstage Audit:

  • een sterke interesse in accountancy die je goed kan toelichten;
  • ben je bezig met je HBO studie Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen;
  • intrinsieke motivatie om van anderen te leren.

   (W)here

   Jouw expertise deel je met zo'n 1600 andere collega's binnen Audit dat onderdeel is van Deloitte. Ons team biedt onze klanten uiteraard kwalitatieve audits. Daarnaast gaan wij ook aan de slag met aan audit gerelateerde vraagstukken op het gebied van verslaggeving en internal control vraagstukken.

   Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

   Ga naar de website van Deloitte

   Other possibilities

   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Scriptiestage MKB Accountancy & Advies Groningen

   Accounting, Overige

   Deloitte - Groningen

   Op de samenstelafdeling van Deloitte krijg je als afstudeerstagiair(e) AA een kijkje achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf en houd je je bezig met de meest uiteenlopende financiële werkzaamheden. Denk hierbij aan het analyseren van financiële gegevens van klanten, het inboeken dmv een journaalpost en doe je ervaring op met het samenstellen van jaarrekeningen en managementrapportages. Samen met jouw collega's kijk je naar de cijfers van de klant waar jij voor werkt. Vanaf dag een werk je namelijk rechtstreeks voor klanten en krijg je de verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een tevreden klant en jouw ontwikkeling staan in deze periode centraal!

   In overleg met Deloitte kom je samen tot een interessant onderwerp waar jij je scriptie over gaat schrijven. Wanneer je jouw scriptie positief hebt afgerond en je je diploma hebt behaald, hopen wij jou vervolgens te mogen verwelkomen binnen het MKB Accountancy & Advies team als startend accountant AA !

   Scriptiestage MKB Accountancy & Advies Groningen
   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Meewerkstage MKB Accountancy & Advies | Groningen per februari

   Accounting

   Deloitte - Groningen

   Op de samenstelafdeling van Deloitte krijg je als meewerkstagiair(e) een kijkje achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf en houd je je bezig met de meest uiteenlopende financiële werkzaamheden. Denk hierbij aan het analyseren van financiële gegevens van klanten, het inboeken dmv een journaalpost en doe je ervaring op met het samenstellen van jaarrekeningen en managementrapportages. Samen met jouw collega's kijk je naar de cijfers van de klant waar jij voor werkt. Vanaf dag een werk je namelijk rechtstreeks voor klanten en krijg je de verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een tevreden klant en jouw ontwikkeling staan in deze periode centraal!

   Meewerkstage MKB Accountancy & Advies | Groningen per februari
   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Scriptiestage Audit Groningen

   Accounting

   Deloitte - Groningen

   Tijdens jouw stage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

   Scriptiestage Audit Groningen