Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage Audit Eindhoven

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Accounting |
Niveau: WO
Locatie: Eindhoven
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

What impact will you make?

Als meewerk stagiair ben je onderdeel van het auditteam en krijg jij de mogelijkheid om bij de verschillende klanten een kijkje te nemen in hun keuken. We werken voor verschillende klanten en vanuit verschillende communities. Als meewerk stagiair audit werk je rechtstreeks bij én met klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheden. Je stagebegeleider helpt je bij het plannen van je werkzaamheden en je stageopdrachten. Start vanaf september of november 2021. 

This is how

  • verdiepen in de bedrijfsprocessen en hoe deze uiteindelijk leiden tot een jaarrekening;
  • controleren van de eenvoudigere posten in de jaarrekening;
  • gebruik makend van data analytics en de nieuwste, innovatieve controletechnieken;

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 400 andere collega's in het Audit-team dat onderdeel is van Deloitte Audit (Accountancy). Ons team biedt onze klanten uiteraard kwalitatieve audits. Daarnaast gaan wij ook aan de slag met aan audit gerelateerde vraagstukken op het gebied van verslaggeving en internal control vraagstukken.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Ga naar de website van Deloitte

Andere vacatures

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Audit | Eindhoven

Accounting

Deloitte - Eindhoven

Tijdens jouw stage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

Scriptiestage Audit | Eindhoven
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Audit - Arnhem

Accounting

Deloitte - Arnhem

Tijdens jouw scriptiestage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Denk aan Sustainabilty reporting, IT Audit, Data & Analytics of andere relevante topics. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

Scriptiestage Audit - Arnhem
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Audit Rotterdam

Accounting, Overige

Deloitte - Rotterdam

Tijdens jouw stage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy én een begeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

Scriptiestage Audit Rotterdam