Overslaan en naar de inhoud gaan

XperienceDay 7 mei 2020

Bedrijf: Capgemini
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ben jij een Young Professional? Kom naar onze Xperienceday en ervaar de Capgemini-sfeer!

Een leuke functie?... √ Check!
Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √
Check! Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Geen idee!

De functie, arbeidsvoorwaarden en je doorgroeimogelijkheden zijn belangrijk aspecten bij de keuze voor een baan. Maar misschien wel nòg belangrijker is het gevoel dat je hebt bij een organisatie. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay. Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Zo heb je uiteindelijk écht een goed beeld om een keuze te maken!

Hoe de dag eruit ziet? De dag begint met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini. Daarna ga je in groepjes aan de slag met een uitdagende opdracht. We sluiten de dag vervolgens af met een gezellige borrel. Benieuwd? Meld je dan hieronder aan!

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Junior Java developer

IT / ICT

Capgemini - Utrecht

Voor deze ‘leading edge’ technology practice zijn we op zoek naar enthousiaste Junior Custom Software Developers. In die rol ga je bij ons meteen het diepe in, want de praktijk blijft de beste leerschool. In verschillende agile teams ga je actief meewerken aan grensverleggende applicaties waarmee klanten zich kunnen onderscheiden. Het zijn uitdagende en inspirerende projecten waarin je natuurlijk wordt ondersteund en begeleid door senior developers. Ze zorgen ervoor dat je een steile leercurve maakt en snel doorgroeit naar senior rollen als lead developer of architect. Je gaat bij CSD deel uitmaken van een hecht team en krijgt te maken met een breed scala aan technologieën en tools. De lat ligt hoog want het gaat zonder uitzondering om complexe omgevingen waarin snelheid en topkwaliteit vanzelfsprekend zijn. Een prachtige rol dus die veel vraagt en daarom ook veel voldoening geeft.

Aanmelden tot en met

Junior Microsoft .NET Developer

IT / ICT

Capgemini - Utrecht

Als junior Microsoft .NET developer geef je advies aan klanten en werk je mee aan de ontwikkeling van software met Microsoft technologie.
Als Microsoft .NET developer sta je in de frontlinie als het gaat om innovatieve projecten en het toepassen van nieuwe technologieën. Je werkt aan uitdagende projecten in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Door je werkervaring in projecten en het behalen van certificeringen kun je doorgroeien in rollen als lead .NET developer, architect of specialist op het gebied van een bepaald Microsoft product zoals bijvoorbeeld SharePoint, BizTalk, SQL, CRM of Commerce Server.

Aanmelden tot en met

Junior Business Analist

IT / ICT, Consulting

Capgemini - Nederland

Klantgericht, efficiënt, veilig en pro-actief. Dat is wat elke organisatie graag wil zijn. Bij Capgemini hebben wij de innovatieve methodes en technieken die organisaties helpen hun doelen te bereiken! En niet te vergeten natuurlijk de mensen, zoals jij, die er alles vanaf weten. Kom jij ons team versterken?