Overslaan en naar de inhoud gaan

HR meewerkstage Insights & Data

Bedrijf: Capgemini
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Capgemini

Jouw uitdaging als HR meewerkstagiair Insights & Data

Als HR stagiair draai je direct mee binnen het team en pak je verschillende werkzaamheden en HR-projecten zelfstandig op. Geef vooral aan waar jouw interesse ligt en neem zelf het voortouw als het gaat om het oppakken van projecten. Natuurlijk is dit wel altijd in overleg met je stagebegeleider.

Aan welke projecten en werkzaamheden je zoal kan bijdragen?

 • Learning & Development projecten;
 • Onboarding programma's;
 • Exit interviews inplannen en bijwonen;
 • Intranet I&D bijwerken;

Tijdens je stage maak je natuurlijk ook kennis met andere afdelingen waar je veel mee te maken hebt. Denk aan Salarisadministratie, Health, International Mobility en het Employability Center. Hoe je stage er uiteindelijk uit ziet? Dat bepaal je voor een groot deel zelf.

Wat jij ons brengt

Jij bent een hardwerkende en gedreven stagiair, die eenvoudig op anderen afstapt. Daarbij ben je zelfstandig, communicatief sterk en punctueel. Wat je nog meer meebrengt?

 • Jij bent 3e jaars hbo student met de studierichting Human Resource Management of Arbeids- en Organisatiepsychologie;
 • Minimaal vijf maanden beschikbaar vanaf maart 2021 voor vier dagen in de week;
 • Je hebt affiniteit met Excel;
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Wat wij jou bieden

Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je terecht in een interessante en open werkomgeving, waarin je wordt omringd door gezellige en behulpzame collega’s. Ook krijg je de kans om jouw input te leveren op diverse HR projecten, bij sommige projecten mag je zelfs de leiding nemen. Daarnaast maak je kennis met onze organisatie en ervaar je meteen hoe het is om bij ons te werken. Wat wij jou nog meer bieden?

 • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand bij een fulltime werkweek;
 • Gebruik van een laptop gedurende de looptijd van de stage;
 • Anderhalve betaalde verlofdag per maand;
 • Onbeperkt trainingen en workshops van AdvantageYou;
 • Leuke medestagiairs met wie je borrels en activiteiten hebt!
Ga naar de website van Capgemini

Other possibilities

Aanmelden tot en met

HR meewerkstage Corporate Recruitment

HRM / Recruitment

Capgemini - Nederland

Startdatum: 01 februari 2022

Wil jij ervaring opdoen in recruitment binnen een grote, internationale organisatie? Kom dan stage lopen op de Corporate Recruitmentafdeling van Capgemini!

HR meewerkstage Corporate Recruitment
Aanmelden tot en met

Junior Accountmanager IT

HRM / Recruitment, Banking / Finance, IT / ICT, Sales

Capgemini - Nederland

Als Junior Accountmanager IT ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en verstevigen van de relatie met onze klant. Het gaat hier om een Nederlandse grootbank. Je houdt je bezig met het signaleren en opvolgen van business kansen. In een wereld waarin alles met elkaar verbonden is en snel veranderd, is het een uitdaging voor onze klant om continu bij te blijven met de laatste trends. De ontwikkelingen rondom DevOps, Automation, Cloud en Delivery & Integration maken een enorme impact op onze klant en maken het speelveld voor jou uitdagender dan ooit!

Je bent een energieke gesprekspartner voor de verschillende hiring managers binnen onze klant. Je denkt met de klant mee over (soms best) complexe IT resource vraagstukken en vertaalt deze naar concrete oplossingen die passen binnen Capgemini’s portfolio. Je bent een spin in ’t web tussen de hiring manager, onze consultants en Capgemini Financial Services. Je uiteindelijke doel is om het beste voor de klant en onze consultants uit de opdrachten te halen

Junior Accountmanager IT
Aanmelden tot en met

Recruitment Business Partner IT

HRM / Recruitment

Capgemini - Nederland

Die éne kandidaat die het verschil maakt – jij weet hem of haar via verschillende kanalen te bereiken. Je kent de markt en je kan als geen ander overbrengen waarom Capgemini de beste keuze is voor zijn of haar carrière. 

 

 

Recruitment Business Partner IT