Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair(e) Category management Was, Reiniging & Papier

Bedrijf: Ahold Delhaize
Richting(en): Management |
Niveau: HBO
Locatie: Zaandam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Jouw nieuwe baan en werkplek

Wil jij bij één van de meest dynamische tafels bij AH stage lopen? Dan zit je bij Was, Reiniging, Papier helemaal goed! Je gaat hier aan de slag met zowel A-merk leveranciers (door middel van tailor made promoties opzetten & innovatie sessies) als met Eigen Merk (waaronder product ontwikkeling en positionering). AH is marktleider in de categorieën en dit voordeel willen wij verder uitbouwen, samen met jou!

Dit ga je bij ons doen

Als stagiaire aan onze tafel ben je verantwoordelijk voor zowel een stuk 'voorkant' met A-merk leveranciers als de 'achterkant' met Eigen Merk leveranciers. Zo krijg je een diver scala mee aan werkzaamheden en een goed beeld van wat commercie in retail inhoudt! Je zal verantwoordelijk worden voor o.a. de concurrentie analyse (gezien onze categorieën draaien om promoties, is dit onderdeel zeer belangrijk), tailor made promoties opzetten met A-merk leveranciers (bv met Procter & Gamble om de tafel om een nieuwe actie te bespreken/bedenken) en promotie analyses. Daarbij laten we je ook graag alle type leverancier meetings ervaren (bv op innovaties en schapadviezen, maar ook op Eigen Merk). We hebben enkele vaste onderdelen voor onze stagiaire om op te pakken maar los hiervan is er ook altijd ruimte voor eigen inbreng of om juist nadruk te leggen op iets wat jij graag wilt doen/weten.

Jouw nieuwe werkplek

Albert Heijn, onderdeel van Ahold Delhaize, is de nummer één food retailer van Nederland. We vullen dagelijks zo’n 5 miljoen bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Met meer dan 1000 winkels in Nederland en België en 24/7 op ah.nl zijn wij er altijd en overal voor onze klanten.  

Als grootste supermarkt van Nederland willen we onze klanten alle ingrediënten voor een beter leven bieden. Dat bekent dat we helpen bij de dagelijkse keuze van beter, makkelijk, lekker en betaalbaar eten. En het leven van onze klant verandert constant. Daarom werken we iedere dag aan nieuwe manieren van (online) boodschappen doen met de meest moderne technieken. Samen gaan we voor meer klant impact.  

Werken bij Albert Heijn betekent werken met inspirerende teamgenoten die net als jij graag voorop willen blijven lopen. In een omgeving waar durven doen, openheid en inhoud centraal staan. Je werkt met én leert van experts in hun vakgebied en je krijgt "best in class" begeleiding om je eigen ontwikkeling en loopbaan vorm te geven. 

Het team van WRP bestaat uit 6 andere teamleden: 1 Lead Category Manager, 1 Junior Category Manager, 2 assistenten, 1 Inkoper en 1 Eigen Merk coordinator. Een relatief groot team voor een tafel én met jonge, gedreven mensen!

Normaliter werk je vanuit ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam. Vanwege de huidige situatie is thuis jouw nieuwe werkplek.

Dit bieden we jou

  • Interessante en veelzijdige stageplaats voor 5 of 6 maanden;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Een kijkje op de afdeling waar meegedacht en –gewerkt kan worden aan alle vernieuwingen en verbetering voor de winkel en de medewerker;
  • De Ahold Delhaize internship experience (borrels, events en netwerken met alle stagiairs binnen het hoofdkantoor);
  • Goede stage- en reiskostenvergoeding (450-500 euro per maand plus reiskostenvergoeding);
  • Stage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld!

Dit breng je mee

  • Leergierigheid staat voorop!
  • Je hebt geen probleem om snel contacten te leggen en vindt het fijn om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden.

 

Solliciteer en kom binnen

Stage lopen bij Albert Heijn  betekent flexibel samenwerken. Vanuit huis en op ons hoofdkantoor in Zaandam. Wil je meebouwen aan het succes van Albert Heijn? We willen je vragen om geen standaard motivatiebrief te sturen, maar een antwoord te formuleren op de volgende vragen:

1. Waarom zou je bij Albert Heijn stage willen lopen?

2. Waarom denk jij dat je geschikt bent voor deze stageplek? Vermijd woorden die in deze vacaturetekst staan en houd het persoonlijk.

3. Wat is een van je sterke punten en welke vaardigheid zou je (verder) willen ontwikkelen tijdens deze stage?

Other possibilities

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage online Datamanagement Etos

Management

Ahold Delhaize - Zaandam

De afdeling Datamanagement is verantwoordelijk voor o.a de juiste data invoer, online content verrijken, promotie opbouw voor al onze winkels. Binnen het team heerst een gedreven mentaliteit, waarbij het belangrijk is alles in 1 keer goed te doen.

Stage online Datamanagement Etos
Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Commerciële stage bij AH to go

PR / Communicatie, Marketing / Product Management, Sales

Ahold Delhaize - Zaandam

  • Op het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam

  • Start in januari/februari voor een periode van minimaal 5-6 maanden

In het dynamische merchandising team bij AH To Go zijn we op zoek naar een stagiair(e) die ons helpt bij het onderhouden van het brede houdbaar assortiment. Hier vallen diverse assortimentsgroepen onder zoals chips, gekoelde frisdrank, bier, koek en zoetwaren.  

Commerciële stage bij AH to go
Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Marketing Design

Marketing / Product Management, PR / Communicatie

Ahold Delhaize - Zaandam

Stage Marketing Design Albert Heijn (verpakkingsontwikkeling)

Ben jij op zoek naar een stageplek v.a. februari 2022? Grijp deze kans en doe ervaring op bij 's Lands grootste! In ons team Marketing Design krijg je kans om mee te werken aan Albert Heijn’s verpakkingsdesigns van het huismerk en eigen merken zoals Perla, Delicata, Brouwers, Care en meer.

Stage Marketing Design