Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage e-mail marketing Gall&Gall

Bedrijf: Ahold Delhaize
Richting(en): Marketing / Product Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Zaandam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ahold Delhaize

Jouw nieuwe baan en werkplek

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland. Met meer dan 600 winkels in het hele land en één online winkel bieden we een assortiment van meer dan 1600 verschillende wijnen en ruim 800 verschillende whisky’s. Overige sterke drank en bier dus nog niet eens meegerekend. Met de verhalen over onze flessen zorgen we dat onze klanten met méér thuiskomen dan alleen een goede fles. Al sinds 1884 doen onze winkelmedewerkers niets liever dan onze klanten helpen en adviseren. Wij willen de beste e-mail campagnes voor drankkopend Nederland. Dus de juist email naar de juiste klant.

Dit ga je bij ons doen

Als Stagiair(e) e-mail marketing ondersteun je de e-mail marketeer bij het opzetten van e-mails naar ons klantenbestand. Maar je denkt ook mee in hoe we meer klanten kunnen werven d.m.v. leadgeneratie, gooit ideeën op voor nieuwe A/B testen en denkt mee in brainstorms over nieuwe journey’s om zo onze email base nog meer te kunnen verrassen. Naast creatie zijn analyses ook een belangrijk onderdeel. Om zo elke email die je maakt te optimaliseren tot het best mogelijke. Tijdens je stage zal je veel nieuwe dingen gaan leren, zoals het werken met voornamelijk Salesforce Marketing Cloud en Google Analytics. Bij ons heb je als stagiair(e) echt impact en behandelen we jou als een volwaardige collega. Een aantal van je taken zullen zijn: 

 • Wekelijks een grap vertellen in de teammeeting
 • Creëren en bedenken van wekelijkse nieuwsbrieven
 •  A/B testen opzetten en analyseren
 • Samen met het email marketing team werken aan nieuwe journey’s
 • Zie jij een kans? Start je eigen project.

Jouw nieuwe werkplek

Binnen het Marketing Channels team, breng je samen met zeven directe collega's marketingcampagnes en boodschappen naar de klant. Uiteraard werk je heel nauw samen met (en de leer je de kneepjes van het vak van) de Gall & Gall e-mail marketeer. Ook trek je veel op met collega's uit andere teams. Het Marketing Channels team is een jong en ambitieus. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en aangemoedigd!

Dit bieden we jou

 • Interessante en veelzijdige stageplaats voor 5 of 6 maanden vanaf September;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Een kijkje op de afdeling waar meegedacht en gewerkt kan worden aan alle vernieuwingen en verbetering voor de winkel en de medewerker;
 • De Ahold Delhaize internship experience (borrels, events en netwerken met alle stagiairs binnen het hoofdkantoor);
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding (450-500 euro per maand plus reiskostenvergoeding);
 • Stage waarin je echte werkervaring opdoet in het veld!;
 • Mogelijkheid tot afstuderen in combinatie met 4 dagen meewerken.

Dit breng je mee

 • Je volgt een studie aan HBO of WO, in de richting van marketing of communicatie
 • Je hebt goed ontwikkelde communicatie- en organisatievaardigheden
 •  Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in spraak als geschrift.
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en gedreven
 •  Je bent niet bang om fouten te maken.
 • Je hebt affiniteit met Digital Marketing en in het bijzonder e-mail marketing.

Solliciteer en kom binnen

Stage lopen bij Ahold Delhaizebetekent flexibel samenwerken. Vanuit huis en op ons hoofdkantoor in Zaandam. Wil je meebouwen aan het succes van Ahold Delhaize? Solliciteer dan direct!
We willen je vragen om geen standaard motivatiebrief te sturen, maar een antwoord te formuleren op de volgende vragen:
1. Waarom zou je bij Ahold Delhaize stage willen lopen?
2. Waarom denk jij dat je geschikt bent voor deze stageplek? Vermijd woorden die in deze vacaturetekst staan en houd het persoonlijk.
3. Wat is een van je sterke punten en welke vaardigheid zou je (verder) willen ontwikkelen tijdens deze stage?

Eerst meer weten voordat je de stap maakt? Kimberley Loze vertelt je graag alles over deze vacature via Kimberley.loze@gall.nl

Ga naar de website van Ahold Delhaize

Andere vacatures

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Product Data - Datakwaliteit (AH)

Marketing / Product Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Team Datakwaliteit gaat voor 100% beschikbare en betrouwbare data. Dit analyseren wij wekelijks en door automatisering, controles en brancheafspraken met onze leveranciers waarborgen en optimaliseren wij onze productdata. Ben jij die data tech die ons kan helpen, door middel van nieuwe technieken, om complexe problemen op te lossen en te automatiseren? Lees dan verder!

Dit ga je bij ons doen

Tijdens deze uitdagende stage maak je kennis met een grote verscheidenheid aan processen binnen Albert Heijn en schakel je met verschillende afdelingen en leveranciers. Binnen het team Datakwaliteit ga je je bezig houden met het verbeteren van datakwaliteit van onze product data.

Afhankelijk van jouw kennis en interesses heb je aan het einde van je stage:

- Ons toekomstige leveranciersdashboard voorzien van de slimste businessrules die data controleren en onjuiste data voorkomen

- Door middel van machine learning onjuiste/onvolledige data van onze artikelen gesignaleerd

- OCR toegepast om een start te maken met fysieke datacontroles

Een aantal van je taken zullen zijn:

 • Je doet analyses in DataBricks en visualiseert in Tableau om de huidige datakwaliteit inzichtelijk te maken en te optimaliseren.
 • Daarnaast doe je voorstellen voor de toepassing van nieuwe technieken, zodat wij echt up to date blijven met onze processen.
 • Je beantwoordt vragen van leveranciers en spreekt hen aan wanneer data niet op orde is.

Jouw nieuwe werkplek

Datakwaliteit is samen met team Nieuwe Data opgezet om de data te optimaliseren en inzichtelijk te maken voor alle afdelingen binnen Albert Heijn. Met 5 collega's in het team Datakwaliteit ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van met name de data die wij vanuit de leverancier verwachten. Daarnaast adviseert het team afnemers hoe de data gebruikt kan worden. In een wereld waarin data steeds belangrijker is, verandert onze kijk op deze data voortdurend. Ook verlangen wij steeds meer informatie over steeds meer artikelgroepen van onze leveranciers. We werken 2 tot 3 dagen op ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam en de overige dagen vanuit huis.

Stage Product Data - Datakwaliteit (AH)
Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Merchandising & Sourcing - Maaltijdtoevoegingen

Marketing / Product Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Startdatum: 05 september 2022

Als stagiair(e) ben je binnen de afdeling Merchandising & Sorucing écht onderdeel van het team Maaltijdtoevoegingen. Binnen ons team zijn we constant bezig met innovatie in de categorie. Wil je weten welke rol jij daarin kan spelen? Lees dan verder!

Dit ga je bij ons doen
Als stagiaire Merchandising & Sourcing ben je vanaf scratch verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe producten op onze schappen, je helpt mee in het voorbereiden van onderhandelingen, je houdt de concurrentie goed in de gaten, je helpt mee in het verbeteren van de kwaliteit van onze huismerk producten & bent verantwoordelijk voor het contact met leveranciers in deze trajecten.   Een aantal van je verantwoordelijkheden zullen zijn: 

 • Implementeren van nieuwe producten  
 • Contact onderhouden met leveranciers  
 • Voorbereiden van onderhandelingen  
 • Verbeteren van de kwaliteit van huismerk producten  

Jouw nieuwe werkplek
Het is een klein team, waardoor je eigenlijk met alles in het process wordt meegenomen en altijd je input kan leveren. Het is een jong en dynamisch team, waar innovatief denken een pre is.  

We proberen elke dag ons assortiment te verbeteren, een innovatieve en creatieve mindset is belangrijk.

Stage Merchandising & Sourcing - Maaltijdtoevoegingen
Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Etos Marketing Retail Communicatie

Marketing / Product Management, PR / Communicatie

Ahold Delhaize - Zaandam

Startdatum: 01 september 2022

Wil je meedenken en meewerken aan alle Instore communicatie in en om onze Etos winkels? En daarbij ook nog ondersteuning bieden bij het maken van onze Etos folder, radio- en tv commercials? Dan ben je bij Etos Retail communicatie op de juiste plek!

Dit ga je bij ons doen

In ons team werken we elke dag aan de beste Etos folder, de meest impactvolle instore-communicatie, goede radio- en tv commercials en mooie lokale communicatie, bijvoorbeeld bij winkelopeningen. Alle communicatie die je in en om een Etos winkel ziet wordt dus door ons gecreëerd, bedacht, geproduceerd, verdeeld en geëvalueerd. Dit geldt ook voor de Etos folder (zowel op de deurmat als online) én alle radio en tv commercials over de Etos aanbiedingen.

Het samenwerken met partners, zoals reclame- en drukwerkbureaus, opnamestudio’s en interne teams vormt hier een belangrijk onderdeel van.

Bij deze stage ligt de nadruk op het meewerken en ervaring opdoen. Je draait mee met de alledaagse gang van zaken binnen team Retail Communicatie, waarbij je een aantal vaste ondersteunende taken zal krijgen. Daarnaast geven we je ook de mogelijkheid om zelfstandig (kleine) projecten op te pakken. Je werkzaamheden zullen zeer divers en dynamisch zijn, retail gaat snel, dus ons team ook! De stage is voor een periode van 5-6 maanden, waarbij jij 4 tot 5 dagen (voorkeur voor 5 dagen) per week zal meedraaien met de werkzaamheden.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden:

 • Ondersteunen bij de ontwikkeling van de folder. Hierbij zal je veel contact hebben met de commerciële afdeling van Etos en het bureau en de fotografiestudio waar Etos mee werkt.
 • Het briefen, controleren en intern coördineren van ons instructieblad voor de winkels.
 • Ondersteunen van diverse werkzaamheden zoals het (laten) opmaken van actiematerialen.
 • Meedenken over diverse actiematerialen en de uitwerking daarvan.
 • Beantwoorden van winkel- en klantvragen over instore- en actiematerialen, en onze folder(verspreiding)..
 • Verdiepen en rapporteren van relevante data, zoals gebruikte QR-codes, middels data-analytics.

Jouw nieuwe werkplek

Je loopt stage in een team van 7 enthousiaste marketing communicatie toppers, en zult ook contact hebben met de meerdere campagne en brandmanagers uit ons team. We werken deels vanuit huis, maar hebben veel digitaal contact, en we zien elkaar enkele dagen per week op kantoor. Ondanks de afstand die we soms tot elkaar hebben is het een gezellig team, waarin iedereen elkaar goed weet te vinden voor vragen en om te sparren. Samen staan wij er voor om onze klant zo duidelijk en krachtig mogelijke Etos communicatie te laten zien: in en om de winkel, op de deurmat én online!

Stage Etos Marketing Retail Communicatie