Overslaan en naar de inhoud gaan

Matching Day Product Management (Commercie)

Bedrijf: Ahold Delhaize
Richting(en): Marketing / Product Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Zaandam
Startdatum: 02 juni 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ahold Delhaize

Jouw nieuwe baan en werkplek

Bij Ahold Delhaize helpen we je graag aan een stage die echt bij jou past. Daarom organiseren wij voor verschillende vakgebieden Matching Days! Op deze dag hebben we een leuk online programma opgesteld waarbij het mogelijk is om met verschillende managers binnen de door jou gekozen stagerichting in gesprek te gaan. Op een leuke en informele manier kom je er achter wat je als stagiaire kan doen en met wie je kan komen te werken. Is er aan het eind van de middag een wederzijdse klik? Dan ga je waarschijnlijk naar huis met een stage op zak!

 

Jouw nieuwe werkplek

Ahold Delhaize is een van de grootste food-retailers van de wereld en is toonaangevend in zowel supermarkten als in E-commerce. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam werken wij iedere dag om het leven van onze klanten een beetje beter en makkelijker te maken. Wil jij ook impact maken op Nederland en je resultaten terugzien in onze winkels?

Ben je op zoek naar een ander type stage? Bekijk dan ons online vacature aanbod.

Commercie

Bij Commercie (merchandising & sourcing) zijn we verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze producten. Het runnen van je eigen winkel binnen de winkel van Albert Heijn, Etos of Gall & Gall, zo kun je onze afdeling het beste beschrijven. De afdeling Merchandising & Sourcing is namelijk opgedeeld in verschillende categorieën. Voorbeelden hiervan zijn: Ontbijtgranen, Baby & Dier of de Bakkerij. Hierbij houdt elke categorie zich bezig met het behalen van één doel: een goede prijs voor het juiste product, tegen de juiste voorwaarden. Omdat we bezig zijn met alles wat betrekking heeft tot de in- en verkoop van onze producten heb je veel impact op het dagelijks leven van onze klanten. Wil jij ook je resultaten terugzien in de winkel? Kom dan stage lopen bij een van onze commerciële afdelingen:  

 • Category Management; je houdt je bezig met commerciële targets, productontwikkeling, promoties en productkwaliteit.  
 • Presentatie Management; waar jij je bezighoudt met schappenplannen; de juiste indeling en ruimte voor het juiste product!  
 • Prijs Management; waar je verantwoordelijk bent voor de verkoopprijzen in onze winkels. Middels big-data analyses breng je klantgedrag in kaart en bepalen we de optimale prijs!  
 • Product Data; waar jij ervoor zorgt dat alle informatie die onze producten beschrijven correct worden binnengehaald, opgeslagen, verrijkt en gedeeld!  
 • Sourcing; je houdt je bezig met de inkoop van producten en gaat mee naar onderhandelingen met leveranciers. 
 • Foodservice, Concepten & Realisatie: deze teams richten zich op vernieuwing! Denk aan het uitbreiden van ons aanbod op de markt van eten & drinken buitenshuis (direct consumptie, zoals to go) én het ontwikkelen en realiseren van nieuwe concepten in de winkel. 

Dit bieden we jou

 • Interessante en veelzijdige stageplaats voor 5 of 6 maanden vanaf september;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Een kijkje op de afdeling waar meegedacht en ?gewerkt kan worden aan alle vernieuwingen en verbetering voor de winkel en de medewerker;
 • De Ahold Delhaize internship experience (borrels, events en netwerken met alle stagiairs binnen het hoofdkantoor);
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding (450-500 euro per maand plus reiskostenvergoeding);
 • Stage waarin je chte werkervaring opdoet in het veld!;
 • Mogelijkheid tot afstuderen in combinatie met 4 dagen meewerken.

Dit breng je mee

Nieuwsgierig naar de wereld van Retail en Ahold Delhaize in het bijzonder. Je houdt van aanpakken en neemt graag initiatief. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en:
•    Ben je een HBO- of WO-student en staat gedurende je stageperiode ingeschreven bij een studie.
•    Heb je affiniteit met retail, winkelervaring is een pré;
•    Beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
•    Sluit jouw cv aan bij de stagerichting van je voorkeur.
 

Dit jaar organiseren we Matching Days voor Commercie voor de stageperiode per september 24 maart, 14 april, 12 mei 

Ga naar de website van Ahold Delhaize

Andere vacatures

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Product Data - Datakwaliteit (AH)

Marketing / Product Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Team Datakwaliteit gaat voor 100% beschikbare en betrouwbare data. Dit analyseren wij wekelijks en door automatisering, controles en brancheafspraken met onze leveranciers waarborgen en optimaliseren wij onze productdata. Ben jij die data tech die ons kan helpen, door middel van nieuwe technieken, om complexe problemen op te lossen en te automatiseren? Lees dan verder!

Dit ga je bij ons doen

Tijdens deze uitdagende stage maak je kennis met een grote verscheidenheid aan processen binnen Albert Heijn en schakel je met verschillende afdelingen en leveranciers. Binnen het team Datakwaliteit ga je je bezig houden met het verbeteren van datakwaliteit van onze product data.

Afhankelijk van jouw kennis en interesses heb je aan het einde van je stage:

- Ons toekomstige leveranciersdashboard voorzien van de slimste businessrules die data controleren en onjuiste data voorkomen

- Door middel van machine learning onjuiste/onvolledige data van onze artikelen gesignaleerd

- OCR toegepast om een start te maken met fysieke datacontroles

Een aantal van je taken zullen zijn:

 • Je doet analyses in DataBricks en visualiseert in Tableau om de huidige datakwaliteit inzichtelijk te maken en te optimaliseren.
 • Daarnaast doe je voorstellen voor de toepassing van nieuwe technieken, zodat wij echt up to date blijven met onze processen.
 • Je beantwoordt vragen van leveranciers en spreekt hen aan wanneer data niet op orde is.

Jouw nieuwe werkplek

Datakwaliteit is samen met team Nieuwe Data opgezet om de data te optimaliseren en inzichtelijk te maken voor alle afdelingen binnen Albert Heijn. Met 5 collega's in het team Datakwaliteit ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van met name de data die wij vanuit de leverancier verwachten. Daarnaast adviseert het team afnemers hoe de data gebruikt kan worden. In een wereld waarin data steeds belangrijker is, verandert onze kijk op deze data voortdurend. Ook verlangen wij steeds meer informatie over steeds meer artikelgroepen van onze leveranciers. We werken 2 tot 3 dagen op ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam en de overige dagen vanuit huis.

Stage Product Data - Datakwaliteit (AH)
Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage e-mail marketing Gall&Gall

Marketing / Product Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland. Met meer dan 600 winkels in het hele land en één online winkel bieden we een assortiment van meer dan 1600 verschillende wijnen en ruim 800 verschillende whisky’s. Overige sterke drank en bier dus nog niet eens meegerekend. Met de verhalen over onze flessen zorgen we dat onze klanten met méér thuiskomen dan alleen een goede fles. Al sinds 1884 doen onze winkelmedewerkers niets liever dan onze klanten helpen en adviseren. Wij willen de beste e-mail campagnes voor drankkopend Nederland. Dus de juist email naar de juiste klant.

Dit ga je bij ons doen

Als Stagiair(e) e-mail marketing ondersteun je de e-mail marketeer bij het opzetten van e-mails naar ons klantenbestand. Maar je denkt ook mee in hoe we meer klanten kunnen werven d.m.v. leadgeneratie, gooit ideeën op voor nieuwe A/B testen en denkt mee in brainstorms over nieuwe journey’s om zo onze email base nog meer te kunnen verrassen. Naast creatie zijn analyses ook een belangrijk onderdeel. Om zo elke email die je maakt te optimaliseren tot het best mogelijke. Tijdens je stage zal je veel nieuwe dingen gaan leren, zoals het werken met voornamelijk Salesforce Marketing Cloud en Google Analytics. Bij ons heb je als stagiair(e) echt impact en behandelen we jou als een volwaardige collega. Een aantal van je taken zullen zijn: 

 • Wekelijks een grap vertellen in de teammeeting
 • Creëren en bedenken van wekelijkse nieuwsbrieven
 •  A/B testen opzetten en analyseren
 • Samen met het email marketing team werken aan nieuwe journey’s
 • Zie jij een kans? Start je eigen project.

Jouw nieuwe werkplek

Binnen het Marketing Channels team, breng je samen met zeven directe collega's marketingcampagnes en boodschappen naar de klant. Uiteraard werk je heel nauw samen met (en de leer je de kneepjes van het vak van) de Gall & Gall e-mail marketeer. Ook trek je veel op met collega's uit andere teams. Het Marketing Channels team is een jong en ambitieus. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en aangemoedigd!

Stage e-mail marketing Gall&Gall
Aanmelden tot en met

Stage Product Data - Nieuwe Data (AH)

Marketing / Product Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Startdatum: 01 september 2022

Nieuwe informatie uit bestaande data! Wij zijn constant op zoek naar de kansen die productdata ons kan bieden. Deze nieuwe productdata draagt bij aan verbeterde analyses, meer productinformatie en een optimale klantervaring zowel in de winkel als online. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Lees dan verder om te zien wat wij jou kunnen bieden.

 

Stage Product Data - Nieuwe Data (AH)