Overslaan en naar de inhoud gaan

Matching Day - Marketing & Communication

Richting(en): Marketing / Product Management / Brand Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Zaandam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ahold Delhaize

Matching Day - Marketing & Communication

Every six months, we have a great offer of internships within different fields and banners: Albert Heijn, Etos, Gall&Gall, Ahold Delhaize. Applying for one of our internships can be done in two ways: 

 • By applying for a Matching Day 
 • By directly viewing our vacancy list 

Procedure Matching Day 

At Ahold Delhaize, we like to help you find an internship that really suits you. That is why we organise a Matching Day for different disciplines! We invite you to the office to find your ideal internship; you get to know our organisation and have the opportunity to talk to different managers within your chosen field of study. In a fun and informal way, you will find out what you can do as an intern and who you can come and work with. At the end of the afternoon, is there a connection? Then you will probably go home with an internship! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ieder half jaar hebben wij een groot aanbod aan stageplaatsen binnen verschillende vakgebieden en banners: Albert Heijn, Etos, Gall&Gall, Ahold Delhaize. Solliciteren voor een van onze stageplaatsen kan op twee manieren: 

 • Door je aan te melden voor een Matching Day 
 • Door direct ons vacature overzicht te bekijken 

Procedure Matching Day 

Bij Ahold Delhaize helpen we je graag aan een stage die echt bij jou past. Daarom organiseren wij voor verschillende vakgebieden een Matching Day! Op deze dag nodigen we je uit op kantoor om jouw ideale stage te vinden; je leert onze organisatie kennen en krijg je de kans om met verschillende managers binnen de door jou gekozen stagerichting in gesprek te gaan. Op een leuke en informele manier kom je er achter wat je als stagiaire kan doen en met wie je kan komen te werken. Is er aan het eind van de middag een wederzijdse klik? Dan ga je waarschijnlijk naar huis met een stage op zak! 

Ga naar de website van Ahold Delhaize

Other possibilities

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Product Data - Datakwaliteit (AH)

Marketing / Product Management / Brand Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Team Datakwaliteit gaat voor 100% beschikbare en betrouwbare data. Dit analyseren wij wekelijks en door automatisering, controles en brancheafspraken met onze leveranciers waarborgen en optimaliseren wij onze productdata. Ben jij die data tech die ons kan helpen, door middel van nieuwe technieken, om complexe problemen op te lossen en te automatiseren? Lees dan verder!

Dit ga je bij ons doen

Tijdens deze uitdagende stage maak je kennis met een grote verscheidenheid aan processen binnen Albert Heijn en schakel je met verschillende afdelingen en leveranciers. Binnen het team Datakwaliteit ga je je bezig houden met het verbeteren van datakwaliteit van onze product data.

Afhankelijk van jouw kennis en interesses heb je aan het einde van je stage:

- Ons toekomstige leveranciersdashboard voorzien van de slimste businessrules die data controleren en onjuiste data voorkomen

- Door middel van machine learning onjuiste/onvolledige data van onze artikelen gesignaleerd

- OCR toegepast om een start te maken met fysieke datacontroles

Een aantal van je taken zullen zijn:

 • Je doet analyses in DataBricks en visualiseert in Tableau om de huidige datakwaliteit inzichtelijk te maken en te optimaliseren.
 • Daarnaast doe je voorstellen voor de toepassing van nieuwe technieken, zodat wij echt up to date blijven met onze processen.
 • Je beantwoordt vragen van leveranciers en spreekt hen aan wanneer data niet op orde is.

Jouw nieuwe werkplek

Datakwaliteit is samen met team Nieuwe Data opgezet om de data te optimaliseren en inzichtelijk te maken voor alle afdelingen binnen Albert Heijn. Met 5 collega's in het team Datakwaliteit ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van met name de data die wij vanuit de leverancier verwachten. Daarnaast adviseert het team afnemers hoe de data gebruikt kan worden. In een wereld waarin data steeds belangrijker is, verandert onze kijk op deze data voortdurend. Ook verlangen wij steeds meer informatie over steeds meer artikelgroepen van onze leveranciers. We werken 2 tot 3 dagen op ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam en de overige dagen vanuit huis.

Stage Product Data - Datakwaliteit (AH)
Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Social Media & Content Marketing Gall&Gall

Marketing / Product Management / Brand Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland. Met meer dan 600 winkels in het hele land en één online winkel bieden we een assortiment van meer dan 1600 verschillende wijnen en ruim 800 verschillende whisky’s. Overige sterke drank en bier dus nog niet eens meegerekend. Met de verhalen over onze flessen zorgen we dat onze klanten met méér thuiskomen dan alleen een goede fles. Al sinds 1884 doen onze winkelmedewerkers niets liever dan onze klanten helpen en adviseren.

Stage Social Media & Content Marketing Gall&Gall
Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage e-mail marketing Gall&Gall

Marketing / Product Management / Brand Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Startdatum: 01 september 2022

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland. Met meer dan 600 winkels in het hele land en één online winkel bieden we een assortiment van meer dan 1600 verschillende wijnen en ruim 800 verschillende whisky’s. Overige sterke drank en bier dus nog niet eens meegerekend. Met de verhalen over onze flessen zorgen we dat onze klanten met méér thuiskomen dan alleen een goede fles. Al sinds 1884 doen onze winkelmedewerkers niets liever dan onze klanten helpen en adviseren. Wij willen de beste e-mail campagnes voor drankkopend Nederland. Dus de juist email naar de juiste klant.

Dit ga je bij ons doen

Als Stagiair(e) e-mail marketing ondersteun je de e-mail marketeer bij het opzetten van e-mails naar ons klantenbestand. Maar je denkt ook mee in hoe we meer klanten kunnen werven d.m.v. leadgeneratie, gooit ideeën op voor nieuwe A/B testen en denkt mee in brainstorms over nieuwe journey’s om zo onze email base nog meer te kunnen verrassen. Naast creatie zijn analyses ook een belangrijk onderdeel. Om zo elke email die je maakt te optimaliseren tot het best mogelijke. Tijdens je stage zal je veel nieuwe dingen gaan leren, zoals het werken met voornamelijk Salesforce Marketing Cloud en Google Analytics. Bij ons heb je als stagiair(e) echt impact en behandelen we jou als een volwaardige collega. Een aantal van je taken zullen zijn: 

 • Wekelijks een grap vertellen in de teammeeting
 • Creëren en bedenken van wekelijkse nieuwsbrieven
 •  A/B testen opzetten en analyseren
 • Samen met het email marketing team werken aan nieuwe journey’s
 • Zie jij een kans? Start je eigen project.

Jouw nieuwe werkplek

Binnen het Marketing Channels team, breng je samen met zeven directe collega's marketingcampagnes en boodschappen naar de klant. Uiteraard werk je heel nauw samen met (en de leer je de kneepjes van het vak van) de Gall & Gall e-mail marketeer. Ook trek je veel op met collega's uit andere teams. Het Marketing Channels team is een jong en ambitieus. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en aangemoedigd!

Stage e-mail marketing Gall&Gall