Overslaan en naar de inhoud gaan

Recruitment Stage ABN AMRO MeesPierson Stagebureau

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In het kort

Wil jij ervaring opdoen in de wereld van Private Banking en denk jij als geen ander te weten hoe je ABN AMRO MeesPierson op de kaart kunt zetten bij aanstormend talent? Dit is jouw kans! Als recruiter van het Stagebureau ben jij verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie van alle nieuwe stagiair(e)s binnen Private Banking. Er is geen specifieke opleiding vereist voor deze stage, binnen het Stagebureau word je namelijk opgeleid tot recruiter.  

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het Stagebureau dient als middelpunt voor ABN AMRO MeesPierson Stages. Dé plek waar nieuw talent binnenkomt, wordt gescreend, gesproken en aangenomen. Stakeholders van buiten en binnen de organisatie kunnen bij jou terecht met vragen rondom stages. 

Verder: 

 • Ben jij een deskundig adviseur voor de hiring managers als het gaat om het aannemen van stagiair(e)s; 

 • Ben jij het eerste aanspreekpunt voor huidige en nieuwe stagiair(e)s; 

 • Beheer jij het recruitmentproces van A tot Z: opstellen vacaturetekst, beoordelen van CV's en motivatiebrieven, voeren van sollicitatiegesprekken en het bewaken van de voortgang van het sollicitatieproces; 

 • Behoud jij een voortdurende communicatie met de hiring managers om hen te informeren; 

 • Help jij potentiële kandidaten bij het vinden van de juiste match tussen hen en de juiste afdeling binnen ABN AMRO MeesPierson; 

 • Ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen Ownership (Events, Data, Communicatie of CASt-bestuur). 

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Werk jij graag gedetailleerd en nauwkeurig? Weet jij orde te houden in een complexe en dynamische omgeving? Kan jij goed samenwerken en praat je makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder: 

 • Ben jij een kei in PowerPoint en Excel; 

 • Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; 

 • Beschik je over HBO of WO-denkniveau en opleiding; 

 • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken; 

 • Zoek je vanaf september 2021 een stage. 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Het Onboardingsprogramma zorgt ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s. 

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Other possibilities

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Solliciteer nu Stage Assistent(e) Private Banking

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Groningen

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun onze Private Bankers bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Project Officer Sustainable Finance Regulations

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Are you a project officer with experience in regulatory compliance? Or are you a self-starting starter with lots of drive and eagerness to learn? Do you have affinity with sustainability? Do you want to know more about the various types of sustainable finance regulations the bank is implementing and how these support the sustainability shift? Then you are the candidate we are looking for!

Your work

You will support the day-to-day execution of the Sustainable Finance Regulation program, including the following particulars: 

 • Facilitating the development of gap-analyses and implementation plans
 • Ensuring high quality progress reporting by action owners across the bank and support reliable and relevant reporting 
 • Ensuring project deliverables are assessed against implementation plans and quality standards
 • Tracking of project risks and issues, dependencies on other programmes or business-as-usual activities and interdependencies between workstreams 
 • Preparing and coordinating the reporting of project progress and risks for senior management and supervisors
 • Monitoring the project governance for workstream Risk Management to determine its effectiveness 
 • Preparing presentations for the Risk Management Steerco
 • Support the Risk Management workstream Project manager in his/her day-to-day activities 
werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Cloud Data Engineer

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. We zetten ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat dan ook bovenaan onze agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, eerlijk en nieuwsgierig. Je wil het juiste voor de klant, de samenleving en de bank.


Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten gebundeld om witwassen, terrorismefinanciering en corruptie tegen te gaan. Door kennis, expertise en krachten te bundelen zijn we beter in staat om financiële criminaliteit terug te dringen en tegelijkertijd nieuwe ontwikkelingen door te voeren. De voortschrijdende technologie is geen bedreiging maar een kans. Niet alleen kunnen we ons opsporingswerk verbeteren, het maakt de georganiseerde misdaad ook steeds geavanceerder. Het opsporen van financiële criminaliteit is dan ook een continu proces dat dag in, dag uit de grootste aandacht vraagt ​​van onze expertise e