Overslaan en naar de inhoud gaan

I&T Internship Desk; recruitment stage

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ABN AMRO Bank

Ben jij minimaal een 2ejaars hbo-student met een talent voor talentacquisitie? Wil je ervaren wat een Recruitment professional eigenlijk is? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om je samen met de beste professionals uit de branche te ontwikkelen. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Je werk

Werving is de basismotor van de I&T internshipdesk! Onze missie bestaat uit de nieuwe talenten te vinden die ons helpen ABN AMRO om te vormen tot een future proof bank. We zijn op zoek naar 3 all-round stagiaires voor juli 2020.

Je helpt ons de beste talenten te recruiten door:

 • Verzamelen, creëren en updaten van ABN AMRO stage vacatures door pro-actief contact te hebben met managers en ze aan te moedigen voor stageopdrachten.
 • Het screenen van CV’s en passende kandidaten vinden voor de vacatures binnen de bank.
 • Het uitvoeren en/of ondersteunen van sollicitatiegesprekken.
 • Begeleiden bij de onboarding van nieuwe stagiaires.
 • Actief de stagiaires begeleiden aan het eind van hun stage voor een passende baan bij ABN AMRO.
 • Het verzamelen en analyseren van data (vb. stage tevredenheidsmaatregelen, KPI’s).
 • Het bijwonen van (interne als externe) events om onze vacatures en/of diensten te promoten.
 • Gebruik je nieuwe kennis en nieuwe perspectieven om onze recruitment en talent acquisitie te verbeteren.
 • En nog veel meer! Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën in ons team.

Je werkomgeving

Innovation & Technology (I&T) is één van de bedrijfstakken bij ABN AMRO en omvat IT, Facility management, Procurement, Operations & Group Innovation. Het I&T Office ondersteunt alle afdelingen binnen I&T en bestaat uit Strategie, Management en Lean consultancy, een Performance & Analytics-team en tot slot het Competence & Change team, waar het I&T Internship Desk onderdeel van uitmaakt.

Competence & Change is verantwoordelijk voor Talent Attraction en Talent Development. Binnen C&C voegt de I&T Internship Desk waarde toe aan Talent Attraction door de plaatsing van stagiaires binnen I&T te faciliteren. Het belangrijkste doel van het werven en plaatsen van stagiaires is het aantrekken van nieuw talent voor startersfuncties bij ABN AMRO.

Hier bij de I&T Internship Desk werk je dagelijks met je medestagiaires en je coördinator, maar je C & C-collega's zullen altijd bereid zijn om je te helpen, te ondersteunen of uit te dagen. In ons team vind je open, flexibele, ambitieuze en gepassioneerde mensen. Wij geloven in behendigheid, hard werken, constante verbetering en zelfontplooiing, maar bovenal doen we ons werk met plezier!

Je profiel

 • Je bent minimaal 2ejaars HBO-student.
 • Je studie heeft betrekking op HRM, psychologie of andere gerelateerde studies.
 • Je bent per 1 juli beschikbaar (bespreekbaar).

Je herkent jezelf in de volgende omschrijvingen:

 • Autonoom: je bent gedisciplineerd genoeg om zonder toezicht te werken en te slagen.
 • Communicatief vaardig: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen.
 • Ondernemend vermogen: je staat open voor verbeteringen, innovatie en nieuwe kansen.
 • IT affiniteit: je werkt tenslotte binnen de I&T-afdeling van ABN AMRO.
 • Multitasker: je weet hoe je met verschillende situaties moet omgaan die allemaal tegelijk komen.
 • Georganiseerd: je wordt vaak omschreven als georganiseerd, betrouwbaar en zelfverzekerd.
 • Proactief: je hebt een "hands-on"-mentaliteit.
 • Pro-leerling: je bent nieuwsgierig naar nieuwe kennis en wil het graag eigen maken.
 • Verantwoordelijk: je volbrengt je doelen met succes, volgens je deadlines.
 • Resultaatgericht: je houdt altijd je doelstellingen in het achterhoofd en neemt praktische stappen om deze te bereiken.
 • Teamspeler: je bent een sociaal persoon die graag in groepen werkt en niet alleen verantwoordelijkheden deelt, maar ook een lach, koffie en natuurlijk succes!
Ga naar de website van ABN AMRO Bank

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stage Recruiter ABN AMRO MeesPierson Stagebureau

HRM / Recruitment

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent? Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiairs binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan (online) evenementen om de juiste kandidaten te kunnen werven, ABN AMRO MeesPierson te promoten en de onboardingsdagen te organiseren. Een HR-gerelateerde opleiding is geen vereiste. Binnen het Stagebureau word je opgeleid tot recruiter. Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën. 

Aanmelden tot en met

Stagiaire Controlling

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Wil je ervaring opdoen op een Controlling afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans! Hoe ziet je werk eruit? Als stagaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de financiele performance bij onderdelen van de bank. Je werkt mee aan (het verbeteren van) de maandelijkse klantrapportages, monitoren van budgetten, maken van forecasts en het beoordelen van business cases. Onze interne klanten en de market stellen hoge eisen aan onze rapportages en analyses. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Aanmelden tot en met

Stage Informal Investment Services ABN AMRO MeesPierson

Management

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van investeren in start-ups? Dan is deze stage-opdracht  je kans! Je krijgt de mogelijkheid om hands-on mee te werken met het selecteren van bedrijven en het organiseren van (online) bijeenkomsten waar ondernemers op zoek naar groeikapitaal zich presenteren aan ons investeerdersnetwerk. En je onderzoekt hoe we onze dienstverlening kunnen laten groeien.

Informal Investment Services is onderdeel van ABN AMRO MeesPierson en brengt bevlogen ondernemers en betrokken investeerders bij elkaar. Wij selecteren zowel ‘for profit’ bedrijven als  ondernemingen waar het maatschappelijk rendement voorop staat. Hiermee bieden wij een unieke dienst aan onze ondernemende en vermogende klanten. Je komt te werken in een team van betrokken professionals met liefde voor het investeringsvak. Iedereen is bereid om jou verder te helpen, zodat jij echt onderdeel kan worden van ons team.